tak to mas nejake lacne. Pretoze ja tam mam regulernu dieru, takze to treba zbrusit na kov a pocitam ze na upevneni narazniku vznikne lochna tak 7x 5cm urco. U oboch to mam rovnake. Co urobia tebe je max to zakituju a streknu. To ale uplne nevyriesi problem. Navyse ja to mam fakt uz v dost pokrocilom stave
Plan je nasledne urobit zvnutra to iste aby som sa zbavil korozie, nasledne to streknem brunoxom proti korozii, v b podbehu este vystriekam bitumenom. Zvonku tam dam laminovaciu tkaninu a dotvorim nanovo blatniky. prebrusit, Nasledne plnic, prebrusit, lak, prebrusit, vrchny lak vratane rozstreku. Ako som pisal, nechcem to robit len aby to na STK nepadlo do oci, idealne by som chcel aby to este vydrzalo 2 roky. Pac tych 400 000km proste chcem prelomit
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Teraz som najazdil asi 2000 km za 2 tyzdne a to auto ide stale pekne, teda az na to praskle sklo (budem riesit) a lupnutie pri otoceni dolava naplno pri malej rychlosti napr na parkacu (to riesim, buduci tyzden servis v Rosicich, dobri borci)