Čo sa týka kábla napájania, stačí si premerať prierez vodiča na zásuvke a hneď vieš aký max. prúd tadiaľ môže tiecť a samozrejme podľa príkonu zosilňovača vieš aký max. prúd potrebuje. To to je jednoduché. Myslým, že na zásuvke je 20A poistka.Libas píše:robertbulko píše:Ahoj, navigácia má len digitálny výstup. Ja osobne som napojil zosilňovač na 12V zásuvku v kufry. Hign/low adaptér som neriešil, napojil som sa so zosilňovačom na káble pôvodného subwoofera (v akých frekvenciách má zosilňovač pracovať som nastavil priamo na ňom). Originál subwoofer má pripojené 2 páry, použil som len jeden pár.Libas píše:Zdravím, mám novou i40 a chtěl bych si tam dát zesilovač se subwooferem , dělal to už někdo?? Jde mi o to jestli rádio s velkou navi má RCA výstup,dále jak se vám dařilo natáhnout kabel od baterie. A pokud RCA výstup rádio nemá,jak jste řešili připojení High/Low adaptéru a kde.
Děkuji mnohokrát.
Máš vyriešené ako budeš meniť hlasitosť subwoofera? Podľa mojej skúsenosti je to viac ako potrebné.
Bohužel já originální subwoofer nemám,proto musím někde chytnou z obou basových reproduktorů signál pro High/Low adaptér a z toho to už přivedu do zesilovače. Zesilovače berou docela šťávy,tak si myslím že proto se natahuje + přímo od baterie,bojím se aby se pak kabel od zadního zapalovače neroztavil kdyby se zesilovač připojil k němu,bylo by to jednodušší,ale nevím,nevím. Měnit hlasitost subwooferu nebudu, v druhém autě mám nastaveno tak akorát a vyhovuje.
Ještě pak budu muset vyřešit kde napojit remot kabel pro spínání zesilovače.
Ve druhém autě (Seat) jsem to napojil všechno jak má,ale tady u funglovky vůbec nevím rady abych něco nezkazil .
Díky za rady.
V mojej i40 som mal pod vodičovým sedadlom originál ext. zosilňovač, ty ho tam nemáš? Ak tam je, mal by tam byť aj výstup pre subwoofer