tak dnes som cipol Santu a podelim sa s vami o dojmy a pojmy. Skor nez zacnem pisat chcem upozornit ze nejde o euforicke pisanie ale o realny pohlad.
Najprv chcem povedat ze od dnes mam uplne ine auto. To nie je Santa Fe co som kupil, ale momentalne nadupana raketa. Ten narast 30k a 50Nm je enormne citit. To auto je absolutne ine. Subjektivne to vo mne evokuje pocit akoby som mal o 100k viac.

Poporiadku:
rozbeh - auto na jednotku zatiahne ako svina, takmer roluje asfalt, dvojka ide do otacok rovnako trojka velmi rychlo. Tych 400Nm je hrozne citit zvlast pri rychlosti od 60km/h sa dostavuje svinsky silny zatah. Skratka sprint je omnoho rychlejsi, prudsi a auto sa derie dopredu z obrovskou chutou
jazda po dialnici- tak to je to co ma totalne dorazilo. V urcitych rychlostiach bolo citit ze motor uz fuci a nestiha. Hlavne co sa tyka pruzneho zrychlenia a naberania rychlosti, tu je rozdiel skutocne velmi velky. Teraz na nabratie rychlosti staci plyn hladkat, pricom pred cipom aby som dosiahol podobny nabeh som mal plyn min. na polovici. Nejde ĺen o dupanie na podlahu, prave naopak. Citit ze aj pri rychlosti 110km/h staci plyn len posteklit a auto sa derie dopredu velmi svizne a s chutou. Pri rychlosti 150km/h ked uz stracalo dych, teraz je to prenho bezna cestovna rychlost a len si pradie. Je citit väcsiu rezervu a auto taha svizne do 170km/h, potom zatah povoluje ale dostat sa na 190km/h nebol ziaden problem.
Auto posobi kludnejsie hlavne citit tu rezervu.
Sporeba- na PC sa objavili hodnoty, ktore som tam pred tym nevidel.
Priemerka sa ustalila na 9,3l z povodnych 10,1 az 11,2l
Pri rychlosti 160km/h spotreba 8,3l

Uvidime co ukaze meranie, ale podla PC jednoznacne klesla min. o 1l.
Resume: auto z kludneho elegana sa rovzvinulo az k sportovemu SUV, co sa tyka mna vreeeelo doporucujem!!!!!!! Kto rozmysla nad cipom, cim skor tym lepsie.
Sami tuneri povedali, ze toto auto je vyborne, rovnako jeho motor.