To mi připomnělo Šulkův test Scaly od garaz.tv

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
To mi připomnělo Šulkův test Scaly od garaz.tv
Šířka pneu je v tom nevinně, za hluk obvykle může použitá směs a vzorek v různém stupni opotřebení - může se stát, že jiné frekvence vydávají nové pneu a jiné třeba při opotřebení o několik mm. Záleží také, jaké frekvence kdo slyší, i tady se to liší člověk od člověka. Mým uším vyhovuje mnohokrát mnou vychvalovaný HankookStringo píše: ↑02 pro 2022, 13:22 To jo no. Ten hluk mě fakt sere. A čím dražší a "lepší" pneu, tím se mi zdají hlučnější. Měl jsem Michelin, Continental, Dunlop, Bridgestone, teď Nokian a všechny byly a jsou hlučné. Soused má nějaké Firestone nebo tak něco a tak hlučné nejsou, akorát nevím, zda to nebude i rozměrem, on má 195 šířku, já 225![]()
hlucnejsie v porovnani s letnymi seriovymi Hankook Kinergy Eco? pretoze ja pozorujem presne opacny efekt, zimne gumy (Matador) tym ze su maksie su tichsie ako tie eco pukyStringo píše: ↑02 pro 2022, 13:22 To jo no. Ten hluk mě fakt sere. A čím dražší a "lepší" pneu, tím se mi zdají hlučnější. Měl jsem Michelin, Continental, Dunlop, Bridgestone, teď Nokian a všechny byly a jsou hlučné. Soused má nějaké Firestone nebo tak něco a tak hlučné nejsou, akorát nevím, zda to nebude i rozměrem, on má 195 šířku, já 225![]()
ja som pocas zivotnosti pneu nikdy nemusel vyvazovat. tz pokojne 4 seznony zimakov (cca 40 000km) a 3-4 sezony letnakov (50-70 000km)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |