Takže to dělám správně
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Au!pecka411 píše: ↑15 led 2024, 13:48 Mně těch 1500 otáček přijde v poho, projevy vyloženě podtočeného motoru začínají o dost níž. Ne, že bych tak jezdil dlouhodobě, ale třeba při plynulé jízdě na průtazích Prahou by mě nenapadlo nad 70 podřazovat z šestky. A na 50 (tachometrových 55) tam většinou nechávám pětku. Šestku by to zvládlo, ale to už je trápení motoru fakt cítit.
Jednou se ti to vymstí Jaromírepecka411 píše: ↑15 led 2024, 13:48 Mně těch 1500 otáček přijde v poho, projevy vyloženě podtočeného motoru začínají o dost níž. Ne, že bych tak jezdil dlouhodobě, ale třeba při plynulé jízdě na průtazích Prahou by mě nenapadlo nad 70 podřazovat z šestky. A na 50 (tachometrových 55) tam většinou nechávám pětku. Šestku by to zvládlo, ale to už je trápení motoru fakt cítit.
To už je také extrém.Pozoris píše: ↑16 led 2024, 08:47 Mexican: Na jednu stranu máš asi pravdu, ale prostě mi pod těch cca 2300ot. nepřijde příjemný ani kultivovaný projev motoru u obou motorizací a přijde mi, že se naopak trápí. Je pravda, že tedy jezdím s průměrnou spotřebou kolem 7.5l...
Osobně mám zažité řazení takto: na 3 do 60km/h, na 4 do 95 km/h, na 5 do 130 km/h![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |