Nový Hyundai Accent
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
2jandaxx: pošleš mi ten članek o Crdi? bud přes SZ nebo na david.pechanec@post.cz díííík
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
- Reklama
Re: Zástěrky
Díky, zeptám se tam a koupímtom píše:Mám všechny 4 koupené origo od hyundai, montoval jsem je sám, je to snadné, úplný antitalent to musí zvládnout do hodiny všechny...Pavel46 píše:Ahoj, nemontoval jste někdo zástěrky za přední a zadní kola na Accenta 2007. Má někdo případně nějaký tip jaké a kde?
Dík Pavel
Hyundai Accent ´07 1.4- Elegance - Beige Gold
ja som dal namontovat hned od nova predne zasterky, zdalo sa mi to logicke kedze auto ma predny pohon ... islo o 990,- plus k cene auta ... ale rozmyslam ze dam aj zadne, lebo po zime su mierne oderky v spodnej casti zadneho naraznika hned za kolesami ... ale pockam uz na prvy garancny servis, kde na nich vybalim aj to vrzganie z lavej casti a "pukanie" z mechaniky bezp.pasu (btw, este stale to neprestalo) ...
Hyundai Accent 1.5 CRDi Dynamik, Silver Arrow
-
- *
nazdarek accentaci
uz dlhsie to tu sledujem ale az teraz som sa rozhodol napisat aj ja vlastnim nove H kupoval som ho v KE v septembri a do teraz som na nom najazdil okolo 16000km zatial spokojnost az na teke malickosti ako to tu pisete to vrzganie na praej strane okolo bezpecnostneho pasu a teraz po najnovsom mi odisla tycka stabilizatora tak tento týzden by sa mali chlapci od H pohrat inac tie spotreby ozaj sa to pohybuje od toho kto aku ma tazku nohu.Ale inac spokojnost nadovsetko uz mi mozu hovorit ze korejec je smejd a to som pocuval aj na fiat punto mal som ho od 10000km a predaval som ho mal 135000km a menil som tam oblozenie tlmice a výfuk.Som rad ze ekzistuje taketo forum a ze to tu takto frci Prajem veeeela stastných km Kamosko
Od 15. května jsem rozšířil řady majitelů Accentu. CRDi, Elegance, mám tu sv. modrou metlu, interiér je v kombinaci černá a takovou šedobéžová. Ještě jsem si nechal doinstalovat do alarmu vnitřní čidla. Zatím najeto asi 400 km. Zástěrky jsem si nechal objednat s tím, že mi je namontují v servisu, je to pálka asi 1.800,-Kč. Já bych si je tam dal sám, ale je to nové auto, a aby nedělali ofuky kvůli garanci. Přešek jsem z Felicie a i když si na ní nemůžu stěžovat, nedá se to srovnat.
Re: nazdarek accentaci
Jak se na první pohled pozná že odešla tyčka stabilizátoru???kamosko2209 píše:uz dlhsie to tu sledujem ale az teraz som sa rozhodol napisat aj ja vlastnim nove H kupoval som ho v KE v septembri a do teraz som na nom najazdil okolo 16000km zatial spokojnost az na teke malickosti ako to tu pisete to vrzganie na praej strane okolo bezpecnostneho pasu a teraz po najnovsom mi odisla tycka stabilizatora tak tento týzden by sa mali chlapci od H pohrat inac tie spotreby ozaj sa to pohybuje od toho kto aku ma tazku nohu.Ale inac spokojnost nadovsetko uz mi mozu hovorit ze korejec je smejd a to som pocuval aj na fiat punto mal som ho od 10000km a predaval som ho mal 135000km a menil som tam oblozenie tlmice a výfuk.Som rad ze ekzistuje taketo forum a ze to tu takto frci Prajem veeeela stastných km Kamosko
VOLVO V70 Summum 11/2013 D4 120kW
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
Jirka diky za nove vlakno
Ale jedna vec co ma uz dlhsiu dobu stve na tomto modeli, je zatvaranie prednych dveri... Proste nie a nie spravne ich zatvorit. Ked niekoho vezem, tak vzdy maju tito ludia so zavretim problem. Proste treba vynalozit vacsiu silu, co mi moc teda nevyhovuje...
Som jediny s takymto problem?

Ale jedna vec co ma uz dlhsiu dobu stve na tomto modeli, je zatvaranie prednych dveri... Proste nie a nie spravne ich zatvorit. Ked niekoho vezem, tak vzdy maju tito ludia so zavretim problem. Proste treba vynalozit vacsiu silu, co mi moc teda nevyhovuje...

Accent 1.5 CRDi, 2007, Red Wine

Peaty, s těmi dveřmi mám stejný problém. Prostě jako by to ta guma brzdila. Když se to dá málo tak se to zavře špatně.peaty píše:Jirka diky za nove vlakno![]()
Ale jedna vec co ma uz dlhsiu dobu stve na tomto modeli, je zatvaranie prednych dveri... Proste nie a nie spravne ich zatvorit. Ked niekoho vezem, tak vzdy maju tito ludia so zavretim problem. Proste treba vynalozit vacsiu silu, co mi moc teda nevyhovuje...Som jediny s takymto problem?
Teď mám Hyundai Accent 1.5 CRDi
Předtím OPEL Corsa 1.0
Předtím OPEL Corsa 1.0