Motor 1.5DPi
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Motor 1.5DPi
Tak!
A f metle a na hlinach!
Tak to jsou přesně ti ubožáci kteří vymýšlejí ty dětsky hloupé průpovídky na a jejich majitele.
Ale na druhé straně, musím říct, že to už jsou dnes spíše výjimky.
A f metle a na hlinach!
Tak to jsou přesně ti ubožáci kteří vymýšlejí ty dětsky hloupé průpovídky na a jejich majitele.
Ale na druhé straně, musím říct, že to už jsou dnes spíše výjimky.
- Reklama
Mozno ČR, v SR ich je stale viac ako dost
Dacia Duster TCe 100 LPG Arizona Orange Journey + country pack 01/2024-
Hyundai i20 1.2 62kw CHIC Phantom black + winter pack 8/2017
ex Škoda Fabia 7/2019 - 1/2024
ex Kia cee´d_SW 02/2015 - 08/2017
Hyundai i20 1.2 62kw CHIC Phantom black + winter pack 8/2017
ex Škoda Fabia 7/2019 - 1/2024
ex Kia cee´d_SW 02/2015 - 08/2017
Vôbec ma netrápia.
Viem čo viem a kašlem na nich.
Viem čo viem a kašlem na nich.
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
ja som si kedysi (mozno prve 3 roky) s Accentom vypocul nejake tie reci. Potom okolie tak nejak sklaplo a ku koncu to boli paradozne verni priaznivci Legendy
on sa nahlad na znacku meni. Sice si myslim, ze Vosicky cinako sa ten zmetek volal urobil kedysi Hyundaiu medvediu sluzbu, ale tak nejak sa to znormalizovalo
on sa nahlad na znacku meni. Sice si myslim, ze Vosicky cinako sa ten zmetek volal urobil kedysi Hyundaiu medvediu sluzbu, ale tak nejak sa to znormalizovalo
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
tohle fakt někdo řeší ????
předtím jsem měl Renault a na kufru jsem ke znaku přilepil čárky aka chlupy.
Takže heslo kdosi koupí Hyundaie navždy ku..a je se jen směju , protože Renault v tomhle fakt v pi...
předtím jsem měl Renault a na kufru jsem ke znaku přilepil čárky aka chlupy.
Takže heslo kdosi koupí Hyundaie navždy ku..a je se jen směju , protože Renault v tomhle fakt v pi...
Mexican píše: ↑23 srp 2024, 08:42 co mate stale furt s tym vykonom? Akoze realne - fakt jazdite niekto vo vykonovej spicke?
K tomu bych jen měl toliko, že jsem si 4 dny před odjezdem do Chorvatska koupil kombika s 46000 kilometry. Cesta až na jih za 6,2L. Normálně 140km/h tachometrových. Zpět 6,4L ale to všichni hnali, takže celý Chorvatsko 160km/h. Tak nějak nemám nejmenší problém a jsem naprosto spokojený. Brzda provozu?..nevím no......Jediný co mě trochu štve, je hlavně při nižších zařazených rychlostech, že motor se déle drží v otáčkách, než klesne, ale je to dost o zvyku. Pokud jedu klidně, tak ok. Pokud spěchám a sázím to tam, tak mě to vadí..přeřadím, a motor ještě točí to, co bylo u předešlé rychlosti
Ahoj, som novým majiteľom i30 HB 1.5 DPI a dá sa povedať že už po zábehu (5000km), kupované ako skladovka 6/2024.
S autom aj motorm som nadmieru spokojný, viem do čoho som išiel, takže cajk. Naučil som sa akotak "zžiť" s motorom, spojkov,
pedálom. Aj s tými spomínanými kopancami pri studených rozjazdoch, ktoré tu boli spomínané.. Aj keď stále tam ešte nejaká niestota
je, ale to časom vychatám : ) (btw. mal som len Feliciu 1.9, Opel Astra H 1.7 CDTi takže pre mňa je benzínový motor nový, čo sa týka jazdy a správania motora).
Len mám "problém" s radením rýchlostí. Nejde o žiadny problém so spojkov ani prevodovkou. Mám na mysli samotnú šaltpáku. Veľmi ťažké a nepresné radanie. Dosť veľkou silou musím pretláčať rýchlosti, kedy aj to radenie hlavne z 1-2-3 je nepresné a ťažké. U 4-5-6 je to lepšie ale žiadna sláva. Dosť mi to robí problém pri rozbehových radeniach, kedy sa potrebujem niekam rýchlo pichnúť, no tie rýchlosti je tam ťažko lupnúť, pretože cítim neprirodzený odpor šaltky a ako keby "zadiera" cez niečo. No a nechcem na to moc tlačiť.
Skúšam aj ozaj jemné radenie cez neutrál a lahko s citom ale nič....
Len poznamenám, že pred kúpou som mal predvádzaciu jazdu a radenie na tom aute bolo v poriadku, pekne plynulé. Skúšal som sa
previesť aj na kolegovej I30tke pred kúpou a taktiež v poriadku.
Pozorujem do od kúpi, predpokladal som, že si to zábehom najako "sadne", no už sa mi to nezdá, nepozorujem zmenu.
Má niekto takýto problém alebo postreh?
S autom aj motorm som nadmieru spokojný, viem do čoho som išiel, takže cajk. Naučil som sa akotak "zžiť" s motorom, spojkov,
pedálom. Aj s tými spomínanými kopancami pri studených rozjazdoch, ktoré tu boli spomínané.. Aj keď stále tam ešte nejaká niestota
je, ale to časom vychatám : ) (btw. mal som len Feliciu 1.9, Opel Astra H 1.7 CDTi takže pre mňa je benzínový motor nový, čo sa týka jazdy a správania motora).
Len mám "problém" s radením rýchlostí. Nejde o žiadny problém so spojkov ani prevodovkou. Mám na mysli samotnú šaltpáku. Veľmi ťažké a nepresné radanie. Dosť veľkou silou musím pretláčať rýchlosti, kedy aj to radenie hlavne z 1-2-3 je nepresné a ťažké. U 4-5-6 je to lepšie ale žiadna sláva. Dosť mi to robí problém pri rozbehových radeniach, kedy sa potrebujem niekam rýchlo pichnúť, no tie rýchlosti je tam ťažko lupnúť, pretože cítim neprirodzený odpor šaltky a ako keby "zadiera" cez niečo. No a nechcem na to moc tlačiť.
Len poznamenám, že pred kúpou som mal predvádzaciu jazdu a radenie na tom aute bolo v poriadku, pekne plynulé. Skúšal som sa
Pozorujem do od kúpi, predpokladal som, že si to zábehom najako "sadne", no už sa mi to nezdá, nepozorujem zmenu.
Ahoj, zajeď s tím do servisu, bude tam asi potřeba seřídit táhla řazení. Ať ti to jezdí.
Hyundai i30 HB 1.5 DPi 81 Kw Smart
Hyundai i30 HB 1.5 DPi 81kw Comfort
Hyundai i30 GDW 1.6 MPI 88 kW Ambassador
HONDA Jazz 1.4 73kW
Ford Focus II Combi 1.6 74kW
Š.120,Favorit,Fabia...
Hyundai i30 HB 1.5 DPi 81kw Comfort
Hyundai i30 GDW 1.6 MPI 88 kW Ambassador
HONDA Jazz 1.4 73kW
Ford Focus II Combi 1.6 74kW
Š.120,Favorit,Fabia...
Maras:
Ďakujem za odpoveď: )
Aj som si myslel (podla googla), že by to mohli byť tiahla radenia páky...
Ok, nejak to budem riešiť v rámci záruky a servisu.
Ďakujem za odpoveď: )
Aj som si myslel (podla googla), že by to mohli byť tiahla radenia páky...
Ok, nejak to budem riešiť v rámci záruky a servisu.
Tak jsem po 3 garancce a mam uz 70800 km. Technik mi rikal, ze mam stesti. Ted uz pry ma 1.5 dpi interval vymeny oleje jako ostatní motory 15000 nebo rok. Prej jsem dost usetril, kdyz mam ja 30000 nebo rok.
Ja delam soukromou vymenu po 12 000 coz jim tam nerikam
Ja delam soukromou vymenu po 12 000 coz jim tam nerikam
Hyundai i30 1,5 DPi HB start plus, bílá (25.11.2021)
škoda Fabia 1,4 mpi 44kw, 2002
škoda Fabia 1,4 mpi 44kw, 2002
Ahoj, mám od 7/24, přesně to stejné jak popisuješ, objednán na poštelování. Tak snad to bude okourejly píše: ↑28 říj 2024, 19:08 Ahoj, som novým majiteľom i30 HB 1.5 DPI a dá sa povedať že už po zábehu (5000km), kupované ako skladovka 6/2024.
A jaky mas teda rocni nájezd?
Lumixi, podle data nákupu 25.11.2021 to spočítáš snadno
Napíš potom prosím, ako si dopadol... Ja to budem riešiť asi až o nejaké dva týždne.kamilll píše: ↑29 říj 2024, 11:37Ahoj, mám od 7/24, přesně to stejné jak popisuješ, objednán na poštelování. Tak snad to bude okourejly píše: ↑28 říj 2024, 19:08 Ahoj, som novým majiteľom i30 HB 1.5 DPI a dá sa povedať že už po zábehu (5000km), kupované ako skladovka 6/2024.