V katalozích se už ztrácím...

Můžete mi prosím někdo osvětlit ?
Děkuji.
Moderátor: Moderátoři
Uvedený výkon bude 118kW.. po FL sa dodáva už len jedno naladenie motora 1,6TGDi v rámci modelu Tucson, bez ohľadu na formu aplikácie.. ICE, HEV, PHEV...Mexican píše: ↑03 dub 2025, 08:36 dovolil som si zmazat duplicitne vlakno a opravit nazov
158kW bohuzial mat budes ak mas auto po FL. Islo o upravu vykonu smerom dole kvoli emisiam, pred 2024 bol vykon 169kW. Aby ta neprekvapilo este druhy krat, v TP / CoC budes mat este inu hodnotu - nie systemovy vykon ale len vykon benzinoveho motoru (byval 132kW, pretoze sa nezapocitaval vykon EV) teraz to bude sto-dvadsat-nieco.
Tak ci tak to auto pojde velmi dobre (je to osekane na spicke), takze to fakt asi netreba riesit. Neviem, ci som zachytil spravne ale do FL modelu sa snad montuje silnejsi elektromotor, takze by to bezne jazdenie malo byt paradoxne lepsie
Pozri toto video.. s tou dynamikou HEV to až také slávne nebolo... papierovo slabší MHEV automat to hybridu natrel na celej čiare...Mexican píše: ↑03 dub 2025, 08:46 nebudes verit ako ten 47kW elektromotor pomoze, najma pri prudsej akceleracii z nizsich rychlosti (defacto tam kde ten vykon vlastne clovek potrebuje najviac pac otacok ma spalovak menej). Je vsak nutne podotknut, ze ak vies ze pojdes do "intenzivnejsej situacie" tak je dobre to hodit rovno na Sport. V rezime ECO to cele prechadza najprv internym schvalovacim procesom hodnym korporatu
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |