Moderátoři: Lukino, Moderátoři
verze 92kW má dva katalyzátory a navíc má jinak nastavenou řídící jednotku a myslím i jinou jednotku vstřikování ...rbrodsky píše:Nezkoumali jste někdo jaký je rozdíl motorů 92kW a 102kW v Sonátě?Teď v létě když pořád používám klimu by se mi vic líbylo mít těch 102kW.Jsem zde na fóru četl jak měly omezený výkon lantry z 85kW na 66kW, jestli to není nějak podobně jen omezením v sacím potrubí nebo takový nějaky jednoduchy přiškrcení.Ale spíš ne.To myslím že by už tu někdo zmiňoval.Těch pár koníků na víc by se fakt hodilo kvůli klimě.
Nesouhlasil bych s tím, že na Sonatu nejsou performance kity. Jsou jak kompresorové, tak turbo kity, ať už s chlazením nebo bez. Stejně tak performance výfuky od svodů až po konec, odlehčené řemenice apod.Lukino píše:V servisu kam jsem dřív jezdil mi nabízeli ke koupi Sonatu, právě s motorem 92kW s tím, že jeden kat. je vyndaný, aby to prý líp jelo. Z mých dřívějších příspěvků na toto téma vyčteš, že moje mínění o tomto je, že je to prasárna, ale to je jiné téma. Jinak sport. kat. lze udělat, ale počítej s tím, že za to dáš tolik peněz, že výsledek poměr cena X výkon není rentabilní ... mám zkušenost. Se Sonatama je v tomto ohledu kříž, protože žádné performance kity nejsou k mání a dělat něco na zakázku je finanční sebevražda. Ve Tvém případě bych investoval do sport. vložky filtru, ne pro výkon, ale snadnější vytáčení. Na internetu jdou sehnat sport. svíčky NGK a kabeláž k nim ... Ale co můžeš udělat hned je natankovat benzin s vyšším oktanovým číslem a je to
Dělá třeba Alpine http://www.alpine-developments.us/ a pak řada firem v KorejiLukino píše:Jé Zdenku a kde jsi to našel, myšleno na ty 1996 atd na Kspec nebo Shark ... jen pro zajímavost, protože na Kspec-u mi odpověděli potom co jsem je bombardoval odbornými dotazy (mého mechanika) stran montáže, že s některými komponenty by mohl být problém. Už je to nějaká doba, tak možná změlnili sortiment.
Na sonatu 97 rok 2,0 l motor nic nesezenes bohuzel!zdenek76 píše:Nesouhlasil bych s tím, že na Sonatu nejsou performance kity. Jsou jak kompresorové, tak turbo kity, ať už s chlazením nebo bez. Stejně tak performance výfuky od svodů až po konec, odlehčené řemenice apod.Lukino píše:V servisu kam jsem dřív jezdil mi nabízeli ke koupi Sonatu, právě s motorem 92kW s tím, že jeden kat. je vyndaný, aby to prý líp jelo. Z mých dřívějších příspěvků na toto téma vyčteš, že moje mínění o tomto je, že je to prasárna, ale to je jiné téma. Jinak sport. kat. lze udělat, ale počítej s tím, že za to dáš tolik peněz, že výsledek poměr cena X výkon není rentabilní ... mám zkušenost. Se Sonatama je v tomto ohledu kříž, protože žádné performance kity nejsou k mání a dělat něco na zakázku je finanční sebevražda. Ve Tvém případě bych investoval do sport. vložky filtru, ne pro výkon, ale snadnější vytáčení. Na internetu jdou sehnat sport. svíčky NGK a kabeláž k nim ... Ale co můžeš udělat hned je natankovat benzin s vyšším oktanovým číslem a je to
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |