Tommas33 píše:Dokud jsou kladky ok..je to dobrý,ale běda jak se jedna hvizdne tak je průser na světě....hodně lidí si myslelo,že tím ušetří,ale potom se divily kolik dají za opravu..je to o štěstí.Já měním vždy i kladky,protože si nedokážu představit potkání motoru někde 1000km od domova....
Ne vždy způsobí kladky nějaký malér kladky s rozvoďákem!!!
U Tebe by to hrozit nemělo,ale mi co máme starší motory G4CP alias G4 63,tak pozor na kolíbku(můj problém,který jsem hledal skoro měsíc,je to hlavní příčina mích problémů s mím autíkem proč nejezdí
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
)
Už když jsem to koupil tak motor neměl takovej tichej chod pořád to vrnělo a pak se to začlo stupňovat až to dopadlo tak ,že se mi zničil hlavní rozvoďák,který mi zničil plech!! Nejdříve jsem si původně myslel,že ten plech(ten od Cipíska,mnozí budete vědět
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
),že mi to způsobil.
Namontoval jsem tam ten od Cipíska a ke svému zděšení
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
jsem zjistil,že ten plech opět trhá řemen
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
(už jsem proklínal Cipíska
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
co mi to poslal
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
,ale on za nic nemůže
)Tak jsem se naštval a z peněz co jsem měl našetřné na sraz jsem koupil úplně všechno nové
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
(obě kladky vodicí i napínací a hydralický napínák) ,dal jsem to dohromady a zkusil a opět řemen se začal opět rozdrbávat
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
to už jsem začal ztrácet nervy
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
a vše znovu jsem to rozebral a pak mě napadlo sundat tu kolíbku a co jsem našel
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
vymačkaný čep s a v něm futýrka také vymačkané
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Takže momentálně situace je taková,že jsem si nechal udělat nový čepík i s futýrky a bude to hotové tento pátek
V čem spočíval ten problém,prostě ,když se řemenen dotáhl,tak kolíbka se nepatrně sešikmila směrem k motoru,tím pádem řemen neběžel rovně a přitiskl se k prsům motoru a prostě tam dřel o stěnu motoru,za další ten plech,jakmile se řemen sešikmil tak se dostal na hranu toho plechu a řemen vlastně zničil ten plech(plech za to vůbec nemohl,teď už to vím
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jinak jsem našel i místo kde se ten řemen doslova zařezával do prsou
Kluci a holky nebojte mám to i vyfocené aby jste to viděli na vlstní bulvy
Já už jen snad doufám,že budu mít už konečně klidný chod motoru a že se konéééééčně taky svezu!!!!!!
Ps: Ta moje anabáze s řemenem je delší,ale to Vám povím až na srazu,to mu prostě nebudete věřit