Ne myslel paku hydraulickeho napinaku ktery ti dopina hlavni rozvodovy remen.Jasper píše:Ivane, trochu jsem to nepobral ta kolíbka s vymačkaným čepem a v něm futýrka, tím myslíš co? Asi se zeptám uplně blbě, myslíš tím ozubené kolo na klikovce?

Moderátoři: Lukino, Moderátoři
Ne myslel paku hydraulickeho napinaku ktery ti dopina hlavni rozvodovy remen.Jasper píše:Ivane, trochu jsem to nepobral ta kolíbka s vymačkaným čepem a v něm futýrka, tím myslíš co? Asi se zeptám uplně blbě, myslíš tím ozubené kolo na klikovce?
No jistěéééHujer píše:Ne myslel paku hydraulickeho napinaku ktery ti dopina hlavni rozvodovy remen.Jasper píše:Ivane, trochu jsem to nepobral ta kolíbka s vymačkaným čepem a v něm futýrka, tím myslíš co? Asi se zeptám uplně blbě, myslíš tím ozubené kolo na klikovce?
To víš,že poslechnuTomino82 píše:na sraz prijedu se sonatou 98, tak si jí můžeš poslechnout, jak hezky vrčí
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |