a možná taky V8 3.8l nebo 4.2l

....ale to se za nějaký čas dozvíme určitě z jistotou a nemusíme nad tím teď špekulovat co tam ti kluci vysoký nandaj

.... jinak cena už asi nebude lidová ... beztak jak psal Borek... nastane melounová dieta

Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Nějak mi furt nedochází, proč si většina lidí myslí, že když si někdo koupí sportovní auto, musí s nim zákonitě po dálnici lítat 300. Sportovní svezení neznamená vždy a všude opírat ručičku tachometru o doraz a dá se praktikovat i na zdejších silnicích, to mi věř.Borek píše:Josefe,to už nebudu spořit do prasátka,ale do pořádného prasete.
Věřím tomu,že spousta závodníků na klubu bude z výkonných motorů nadšena,ale ruku na srdce,na stav našich silnic,vymačkaných od kamionů a pozáplatovaných.....a v dnešní době,kdy i poslední vesnice s jedním městským policajtem a pomocníkem vlastní radar a stoupajících cenách benzínu,už moc prostoru na využití silných aut není.Současný 2,0l se mě zdá z hlediska denního ježdění (cena,spotřeba,výkon..)optimální a i když budou vyrábět nějaké 8 válce,turba.....tak nevidím reálný přínos pro provoz na našich cestách.
Jo,bydlet v Německu a jezdit po jejich dálnicích......tak to je jiné kafe.Pro Skopčáky takové motory mají smysl.
Dálnice u nás-dvouproudé
,kde za Hradcem dojedete dva předjíždějící se kamiony v 70km/h rychlosti a před Prahou se konečně borci možná povede předjet a uvolnit vám pruh
.
Téhle generace už prodali přes čtvrt milionu kusů a pokud se dostanou cenově k melounu a výš,kde je už dost zavedená konkurence,tak to s úspěšností nevidím růžově.A nebo zůstanou na dobré ceně a udělají díru do světa.Jak píše Farmář-počkáme,uvidíme.
to ja budu mit zase o neco malo archivnejsi kousek, ikdyz treba az bude po vysoky to bude o neco lepsiTiburon_FX píše:esi správně počítám, tak vod tý doby co ho začnou vyrábět, tak cca za 6-8 let si ho budu moct poříditblack_sheep píše:tak ten interier je opravdu mnamka!![]()
myslim ze vim, co bude moje pristi auto, az hezky vyzraje
![]()
mno borku ona ta mrcha 1.5 turbo jezdi tak nak stejne ne-li o neco lepe nez dvoulitrovy coupatkoBorek píše:Objem 3,8l udělá z Coupe dělo,ale jak jsem četl,tak cena se dá čekat tak kolem melounku.Jak je tam napsáno....na úroveň Nissanu 350Z.Už dávno jsem psal,že tento vývoj Coupe se dá čekat.Každý gen.vývojový stupeň přidal silnější motor(SCoupe 1,5 ,Coupe 2,0l,Tiburon 2,7 a další bude 3,8l).Cestu mají prošlapanou prodejně velice úspěšnou současnou generací,tak se posunou výš technicky
i cenově.
Uvidíme.Fakt je,že to černé Coupe(na fotce od Farmáře),vypadá skvěle
A s motorem 3,8l,to bude super auto
Teď jen čekat,jakou nasadí cenu.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |