Je to TADY

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
A kde jsi vzal, ze to tyto hodnoty pocita ?Ondras píše:Takže opakuji svůj dotaz - jelikož dle Vitova popisu bere palubák stejné 2 signály jak KEL, tak jaký je princip výpočtu / měření dojezdu a zbývajícího paliva?
Nezajímá mě odhad, ale praktická zkušenost. Měření, chceš-li. Dlouhodobě odměřená přesnost KELu je +/-1.3%KMBlendi píše:Co do přesnosti udaju tak množství paliva odpovídá tomu co jsem natankoval , odhaduji +-5% by tam mohl být rozptyl
Princip kalibrace jsem zcela přesně popsal výše. Hlavní rozdíl je v tom, že ty hodnoty zadrátuješ na základě nominálních vlastností vstřiků. KEL si je změří.KMBlendi píše:..záleží na vstřikovacích ventylech.. No a otázka když ten polskej PC to počítá taky ze vstřiků ...jak se on kalibruje??? jak může vědět kolik stříká?? to jsou hodnoty které tam musí zase zadat člověk nikdo jiný!! takže uplně stejné...
Toho jsem rovněž dalek, jen se chci seznámit s alternativním řešením.KMBlendi píše:Ale nikoho nenutím a nepřesvedčuji..pokud máš polskej PC tak si ho užijkaždý má jiný měřítka...
Pleteš. Jen jsem chtěl zjistit možnosti daného zařízení. Ty jsem zjistil, seznal jeho slabiny a tím to pro mně hasne. Každému co jeho jest. Mě by např. trápilo mít měřící zařízení, jehož přesonst je principielně nízká. Nicméně pokud je cena zhruba na polovině KELu, tak je vše v pořádku. Cena pak odpovídá užitné hodnotě.Vita píše:To Ondras ... Proc mam pocit, ze se snazis rict ten "muj je lepsi".
Ale mozna se pletu ...
Me se ten palubak co mam od KMBlendiho libi a jsem s nim spokojenej a staci me ...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |