Proste Accent ma svoje + i - a fabie taky a uz zalezi na vas kery + a - sou pro vas vyhodnejsi nebo prijatelnejsi.
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Tak to s tím Favoritem napiš na škodovácký forum.Nemám sice Accentem moc najeto, ale jedno vím dobře: jezdil jsem s Lantrou 84 kW a dobrej zátah měla o to víc mě překvapilo těch 62 kW jak to jede. Fabii jsem sedlal dlouho a je to o trošku lepší Favorit. Dneska drandím Fordem Transitem 2,8 a to je jiné brko.
http://youtube.com/watch?v=ffHVSGkQWIcL@rsen píše:...Koumal jsem ty americké crash testy a nedopadlo to auto špatně a ani tuhost karoserie mi taky nepřijde blbá,ale realita a zkušenosti mohou být jiné.
Po prekroceni 90km/h se z 1.2ky stava neskutecnej zrout bez vykonu potrebnyho k dosazeny vysoky rychlosti. Da se s ni jezdit i za 11 litru.antek píše: Původně jsem si to myslel také,vždyť HTP jezdí 150 při spotřebě 4,5l co ale potom musí dělat 1,4ka..
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |