divný pískání
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
divný pískání
Heh...mám takovej problém u svý soňi(96)...včera během takový projížďky mi najednou začalo docel dost pískat levý přední kolo(aspoň se zdá, že to udtud jde)..ale jen když sem zatáčel na levou stranu..na pravou stranu nic a při brždění taky nic...později ten den při cestě domu už to trochu pískalo i když sem jel rovně nebo přibržďoval(zatáčení na pravou stranu zase nic)..a dneska když sem jel tak asi po 10ti minutách "testovací" jízdy, zda se to nesrovnalo, to začalo zase....můžou to bejt jen nějaký nečistoty nebo může bejt problém u kotoučů nebo destiček? Nebo snad něco jinýho?
sonata 2.0 - 16V - 102kW - r.v.96
tuning started
tuning started
- Reklama
- Lukino
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já bych zase řekl, že podle toho co Ti to dělá je to prach sprostě sjetá vnitřní destička. Na mojí Sonatě mi to při sjetých destičkách dělá podobný pazvuk, taky nejdříve při natočení kola. Koukni na destičky a uvidiš hned, jinak jak Martasz psal o čištění - můžeš to vzít při jednom ....
Sonata 2.0 16V, 1993
Accent 1.3 12V, 1996
Accent 1.3 12V, 1996
- Tommas33
- **
- Kontaktovat uživatele:
jj ony jsou kolikrát vnější desky v pohodě a vnitřní se sjede taky se my to stalo a pískalo to....Lukino píše:Já bych zase řekl, že podle toho co Ti to dělá je to prach sprostě sjetá vnitřní destička. Na mojí Sonatě mi to při sjetých destičkách dělá podobný pazvuk, taky nejdříve při natočení kola. Koukni na destičky a uvidiš hned, jinak jak Martasz psal o čištění - můžeš to vzít při jednom ....
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi
Ahoj kluci, taky jsem měl tenhle problém, ale až po výměně desek a kotoučů. Nakonec jsme objevil kousek kaminku hezky vzpříčeného mezi třmenem a kotoučem. Nešel ven ani za nic. Musel jsem to rozebrat. Pokud se ti sjíždí jen vnitřní deska, tak máš problém ve třmenech. Neplavou tak jak mají a přidírají se. Proto brzdí jen vnitřek. Třeba vyměnit prachovky a pořádně to promazat.
dříve SONATA 2.5 V6 24V LPG
pak KIA Magentis 2.5 V6 24V LPG
a nový přírůstek ATOS 1.0 manželce
nyní SONATA NF 2009 2.0 CRDi
Určitě máte, kluci, všichni pravdu, ale musím říct, že nejsou desky jako desky. Už jsem vyzkoušel hodně značek a ne všechny stály za to kupovat. Ale s tím máte už sami své vlastní zkušenosti, které desky sedí Vašemu autíčku. Některé pískají, jiné se rychle sjedou, další se zase sjíždějí nestejnoměrně ... atd. Ahoj Alda.
dříve SONATA 2.5 V6 24V LPG