Tak tadyKorálek píše:Asi jsem natvrdlej ale nemůžu to tam najítvipe píše:Korálku stáhni si je TADYKorálek píše: tu patici neznám,nemáš náhodou fotku?
Tady v reálu
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Tak tadyKorálek píše:Asi jsem natvrdlej ale nemůžu to tam najítvipe píše:Korálku stáhni si je TADYKorálek píše: tu patici neznám,nemáš náhodou fotku?
Xenony musejí mít ostřikovače nebot pokud máš špinavá světla tak se ti jinak lámou paprsky z výbojky a buď by jsi mohl oslňovat a nebo špatně uvidíš.HGeza píše:Mohli by ste mi niekto vysvetliť, prečo musia mať xenony ostrikovače??Veider píše:Nutno ovšem podotknout že tyhle přestavbový sady jsou samozřejmě problém u technické kontroly!! Xenony musí mít např. ostřik předních světel, ale to tu snad každý ví....
Korálek píše:Xenony musejí mít ostřikovače nebot pokud máš špinavá světla tak se ti jinak lámou paprsky z výbojky a buď by jsi mohl oslňovat a nebo špatně uvidíš.HGeza píše:Mohli by ste mi niekto vysvetliť, prečo musia mať xenony ostrikovače??Veider píše:Nutno ovšem podotknout že tyhle přestavbový sady jsou samozřejmě problém u technické kontroly!! Xenony musí mít např. ostřik předních světel, ale to tu snad každý ví....
Jo jo já jen doplním obrázek,horší kvalitazdenek76 píše:nejčastěji se dává 4300 a 6000, světelně jsou na tom skoro stejně, na pohled je dle mě hezčí 6000 - je více do bíla, 4300 je ještě trochu nažloutlá, víc jak 6000 bych nedával, snižuje se pak světelnost (hůře uvidíš) a barva pak jde do modré až fialové, barvy od 8000K nahoru se používají víceméně jen pro styling na nějakých nočních výstavách
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |