Borek píše:A jak to vůbec vypadá s letištěm?Je přístupné?Byl se tam někdo podívat?
situace je zase stejna jako driv.. takze nic oficialniho by to nebylo ale mensi jednoodpoledni setkani by nemel byt problem pokud se nic nepos.. tak by to melo vyjit a uz se na vas hosi tesim! zda se ze cervenaka asi nestihnu vymenit, ale to nevadi, modrej taky neni spatnej
A to je dobře, koukej si modrýho nechat, červenejch už je na klubu dost
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
Borek píše:A jak to vůbec vypadá s letištěm?Je přístupné?Byl se tam někdo podívat?
situace je zase stejna jako driv.. takze nic oficialniho by to nebylo ale mensi jednoodpoledni setkani by nemel byt problem pokud se nic nepos.. tak by to melo vyjit a uz se na vas hosi tesim! zda se ze cervenaka asi nestihnu vymenit, ale to nevadi, modrej taky neni spatnej
Ok,myslel jsem,jestli třeba neuzavřeli příjezd atd.Tak to je v poho. V kolik tam chcete být?Pro mě je časné ráno v 11.00hod. a mám to dost daleko .Kurňa,to budu muset vstávat ještě v noci,abych tam dojel v rozumném čase.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Když ony ty potvory celnický končí už odpoledne v 22.00hod. Nemohl jsem vědět,že mají tak krátkou pracovní dobu. V tu dobu se teprve po dobrém obědě začínám rozkoukávat.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Tak jsem se prave vratil z Letiste prijezdove cesty ok od Doks brana otevrena,do prava po panece,do leve po kamence ale pro vsechny ceste asi ok neboli ja projel
Žluťasek píše:Tak jsem se prave vratil z Letiste prijezdove cesty ok od Doks brana otevrena,do prava po panece,do leve po kamence ale pro vsechny ceste asi ok neboli ja projel
Dobrá tak to taky projedu
S Coupe GT-TURBO - prodáno , TURBO VLÁDNE SVĚTU
Mitsubishi Eclipse GSX 260hp - nová hračka
Ahoj lidičky .
Mně se hodí jen toho 13.10, vidím, že hlasování mi není příznivě nakloněno . Ten další víkend se budu dovolenkovat s manžou v Africe . Docela mě to mrzí, ráda bych Blacka protáhla v Mimoni.
Takže mi nezbude - než doufat, že na jaře Mimoň bude .
Užijte si to .
Hyundai Elantra 2.0 CVVT alias Black , přivezen z "porodnice" v máji 2005