Menší dotaz
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Menší dotaz
Zdravím všechny. Měl bych menší dotázek, chtěl bych se jen zeptat, jestli někdo nevíte, zda by šel dát motor ze S-coupe 1,5 12V turbo do kastle S coupe kde byl motor ten samý, ale bez turba? Díky za odpovědi.
- Reklama
Re: Menší dotaz
Jde ale musíš mít k tomu kompletní motorovou elektriku a turbový počítač ,jinak pohoda svý by tu mohl vyprávět PenerJack ten to má již za sebou Když tak Ti poradí on,kdyby něcoSnow man píše:Zdravím všechny. Měl bych menší dotázek, chtěl bych se jen zeptat, jestli někdo nevíte, zda by šel dát motor ze S-coupe 1,5 12V turbo do kastle S coupe kde byl motor ten samý, ale bez turba? Díky za odpovědi.
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Díky moc já se ho skusím zeptat, a turbo jen vyměnit nemohu, protože kastli kde je motor s turbem jsem maličko skřížil po malým Karambolu tento Pátek. A teď mám možnost koupit celé auto se špatným motorem kde je 1,5 12V bez turba a trošku ťuklý na bok. Což mi připomělo nevíte, kde bych se dozvěděl ceny orig dílů na toto auto?
zkus www.elit.cz ...pokud bys nesehnal nikd to, co potrebujes, tak se ozvi. Kamarad vozi dily primo pro Hyundai, takze mam de facto vse za hubicku.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT