Zdravím,
mám menší problém. Mám Accent 2005 a všimol som si praskliny vnútri v predných svetlách v hornej časti. zrejme spôsobené nekvalitným plastom. Zrejme by tomu pomohla jedine záručná výmena oboch celých svetiel. Riešil niekto niečo podobné? Vďaka.
Predné svetlomety - praskliny na odrazovej časti
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
stejnej problém
čau, mám stejnej problém, cca po 30 000 se mi udelala takova mala dvojita prasklina v horni casti paraboly. na zaruku neverim, pochybuju, ze by to nekdo uznal.... stejne me brzo trefi nejakej silenec
Ahoj,
jsem rád, že mám stejnej problém, na světlech shora vevnitř mi popraskal ten chrom, vypadá to nepěkně, ale svítit to svítí normálně. Už jsem se díval a nové světlo stojí u náhradního výrobce kolem 3000,- jeden model je s bílým blinkrem a druhej klasický standartně dodávaný s blinkrem oranžovým. Jen doufám, že ještě nějakej čas to nebudu muset koupit.
jsem rád, že mám stejnej problém, na světlech shora vevnitř mi popraskal ten chrom, vypadá to nepěkně, ale svítit to svítí normálně. Už jsem se díval a nové světlo stojí u náhradního výrobce kolem 3000,- jeden model je s bílým blinkrem a druhej klasický standartně dodávaný s blinkrem oranžovým. Jen doufám, že ještě nějakej čas to nebudu muset koupit.
Accent CRDI
Poradím za svojí zkušenosti,pokud máte na to auto ještě záruku tak fofrem k prodejci ať to koukají bezplatně vyměnit.Je přece záruka na auto 3roky.Mě takhle odešel v záruce cyklovač stěračů,motorek odstřikovačů a byla špatná guma na levých dveřích a museli všechno bezplatně vyměnit.
Hyundai Accent LC 1.3 12V,3dvéřák,prodán
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003