Tringi Coupe chat aneb: "Tak už taky jezdím" ;-D
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tringi Coupe chat aneb: "Tak už taky jezdím" ;-D
Zdravím všechny,
po dlouhém čekání, které by mnozí už vzdali, a s prvním sněhem dorazilo i moje nové naleštěné kupátko. Takže pokud v okolí Ostravy potkáte černé žihadlo, s největší pravděpodobností je to jeden Havířovák, který si konečně splnil svůj sen
Ještě to musím co nejdříve zajet přezout na zimní, koncem měsíce nechat namontovat zadní spoiler a zbývající drobnosti ... a pak začnu montovat insignie Tuscani od Zdeňka
Fotky pošlu, hned jak mě někdo vyfotí
Díky všem kteří čekali se mnou
po dlouhém čekání, které by mnozí už vzdali, a s prvním sněhem dorazilo i moje nové naleštěné kupátko. Takže pokud v okolí Ostravy potkáte černé žihadlo, s největší pravděpodobností je to jeden Havířovák, který si konečně splnil svůj sen
Ještě to musím co nejdříve zajet přezout na zimní, koncem měsíce nechat namontovat zadní spoiler a zbývající drobnosti ... a pak začnu montovat insignie Tuscani od Zdeňka
- Reklama
gratulaceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee at slouzi...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Re: Tak už taky jezdím
Blahopreji chlape tak konecne jses dockal!!!Zrovna minuly tyden jsem byl na pivku s prodejcem Hyundai z OV a vzpomel si na tebe a zeptal se a taky se divil ze tak dlouho cekas ale co hlavne ze uz je a preji hodne stastnych kilometru bez nehod a poruch...Tringi píše:Zdravím všechny,
Rodiče-Hyundai Getz 1.3 60kw Ja-Daewoo Leganza 2.0 16V 98kw LPG sekvence plná vybava kůže trochu hudby...jen pul kufru :-)Nyni se pracuje na Evande
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Díky, snad ho cestou na přezutí někde nerozbijuHardcam píše:gratulaceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee at slouzi...
Možná jsem to fakt měl vzít v Ostravě, ale pozdě bycha honit ...díky.Hanzy píše:Blahopreji chlape tak konecne jses dockal!!!Zrovna minuly tyden jsem byl na pivku s prodejcem Hyundai z OV a vzpomel si na tebe a zeptal se a taky se divil ze tak dlouho cekas ale co hlavne ze uz je a preji hodne stastnych kilometru bez nehod a poruch...
DíkEngineer píše:K pozdravu sa pripaja cela rodina
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem už přestával věřit. Přezout ho opravdu musím co nejdřív. Ačkoliv je to skvěle čitelné auto, kdy teď, po pár dnech ježdění, jsem se už několikrát mírně sklouznul a skončil přesně jak jsem čekal, tak nechci slečnu štěstěnu příliš drážditMartasZ píše:No konečně chlape.. už sem tomu ani nevěřil.. tak ne že ho někde opřeš
Jsem rád že máš takovou radost Nějakou fotečku dodám, a na živo ...no uvidíme co čas dovolíDeBí píše:jůůů konečně..sem se těšila..ráda bych ho vidělaa ááá
Re: Tak už taky jezdím
Gratuluju a moc závidím:-)
jen aby to nebyli zlobři s placatejma čepicemaTringi píše:Fotky pošlu, hned jak mě někdo vyfotí
Lantra Kombi GLS 1.6 16V DOHC G4GR- LPG *97
Suzuki GS500E nyní v úpravě od Š120L a 100m skluzu po asfaltu
Suzuki GS500E nyní v úpravě od Š120L a 100m skluzu po asfaltu
- black_sheep
- Moderátor
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Skoro vánoční dárek .Ať ti slouží spousty km.Chodíš se do garáže "kochat" jako já,když jsem si ho přivezl z prodejny?
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Opět díky, připadám si tady teď jako nějaká filmová hvězda
Spokojenost prozatím stoprocentní, nevím ještě jestli je to tou euforií nebo tím bezvadným autem. Zatím je to jak s novou ženskou, člověk ještě pořádně neví kam šáhnout ani jak moc na to šlapat
Borek: Přesně. Měl to být dárek k narozeninám na léto, a nakonec je to k Vánocům Kochat se chodím k oknu, garáž sice mám, ale na opačném konci města Nejvíce času jsem se zatím "kochal" v pátek, kdy jsem dojel do práce, "píchnul" si příchod, a šel si hrát s autem.
Teda zprozoroval jsem nějaké drobnosti:
* Když mám okýnko stažené úplně dolů, tak jde při zavření trochu slyšet že tam lítá. V létě na to asi mrknu, jestli s tím nepůjde něco udělat.
* Za jízdy se mi otevřela přihrádka, ale doufám že to bylo jen tím že byla špatně dovřená
* A kamarádovi se nelíbilo že si nemůže zvednout sedačku spolujezdce ...ale upřímně, co je mi po tom, já jsem řidič a mě to jde
A nějaké první kladné dojmy:
* Ten dvoulitr má nádherný zvuk; takový ten co decentně a elegantně podtrhuje silný a dobrý motor, ale nedráždí a nedělá kravál, jakoby se vysmíval všem těm "borcům" s navrtanými výfuky, kterým auto sice kravál dělá, ale jinak vypadá zoufale (tuzing).
* Konečně nemusím jezdit v bundě, jako ve fáčku
* Vůbec mi nevadí že to má nádrž jen 55l, když jsem viděl jak všichni kolem obdivně zírají, tak teď budu jezdit tankovat co nejčastěji
Spokojenost prozatím stoprocentní, nevím ještě jestli je to tou euforií nebo tím bezvadným autem. Zatím je to jak s novou ženskou, člověk ještě pořádně neví kam šáhnout ani jak moc na to šlapat
Borek: Přesně. Měl to být dárek k narozeninám na léto, a nakonec je to k Vánocům Kochat se chodím k oknu, garáž sice mám, ale na opačném konci města Nejvíce času jsem se zatím "kochal" v pátek, kdy jsem dojel do práce, "píchnul" si příchod, a šel si hrát s autem.
Teda zprozoroval jsem nějaké drobnosti:
* Když mám okýnko stažené úplně dolů, tak jde při zavření trochu slyšet že tam lítá. V létě na to asi mrknu, jestli s tím nepůjde něco udělat.
* Za jízdy se mi otevřela přihrádka, ale doufám že to bylo jen tím že byla špatně dovřená
* A kamarádovi se nelíbilo že si nemůže zvednout sedačku spolujezdce ...ale upřímně, co je mi po tom, já jsem řidič a mě to jde
A nějaké první kladné dojmy:
* Ten dvoulitr má nádherný zvuk; takový ten co decentně a elegantně podtrhuje silný a dobrý motor, ale nedráždí a nedělá kravál, jakoby se vysmíval všem těm "borcům" s navrtanými výfuky, kterým auto sice kravál dělá, ale jinak vypadá zoufale (tuzing).
* Konečně nemusím jezdit v bundě, jako ve fáčku
* Vůbec mi nevadí že to má nádrž jen 55l, když jsem viděl jak všichni kolem obdivně zírají, tak teď budu jezdit tankovat co nejčastěji