Opět díky, připadám si tady teď jako nějaká filmová hvězda
Spokojenost prozatím stoprocentní, nevím ještě jestli je to tou euforií nebo tím bezvadným autem. Zatím je to jak s novou ženskou, člověk ještě pořádně neví kam šáhnout ani jak moc na to šlapat
Borek: Přesně. Měl to být dárek k narozeninám na léto, a nakonec je to k Vánocům

Kochat se chodím k oknu, garáž sice mám, ale na opačném konci města

Nejvíce času jsem se zatím "kochal" v pátek, kdy jsem dojel do práce, "píchnul" si příchod, a šel si hrát s autem.
Teda zprozoroval jsem nějaké drobnosti:
* Když mám okýnko stažené úplně dolů, tak jde při zavření trochu slyšet že tam lítá. V létě na to asi mrknu, jestli s tím nepůjde něco udělat.
* Za jízdy se mi otevřela přihrádka, ale doufám že to bylo jen tím že byla špatně dovřená

* A kamarádovi se nelíbilo že si nemůže zvednout sedačku spolujezdce ...ale upřímně, co je mi po tom, já jsem řidič a mě to jde
A nějaké první kladné dojmy:
* Ten dvoulitr má nádherný zvuk; takový ten co decentně a elegantně podtrhuje silný a dobrý motor, ale nedráždí a nedělá kravál, jakoby se vysmíval všem těm "borcům" s navrtanými výfuky, kterým auto sice kravál dělá, ale jinak vypadá zoufale (tuzing).
* Konečně nemusím jezdit v bundě, jako ve fáčku

* Vůbec mi nevadí že to má nádrž jen 55l, když jsem viděl jak všichni kolem obdivně zírají, tak teď budu jezdit tankovat co nejčastěji