nojo mas recht, tak toho jsem si snad za cely leta nevsimlTringi píše:Díkblack_sheep píše: tos mohl rovnou prebarvit pozadi na to pozadi prispevku, a bylo by vymalovanoNemohl, a psal jsem proč
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
nojo mas recht, tak toho jsem si snad za cely leta nevsimlTringi píše:Díkblack_sheep píše: tos mohl rovnou prebarvit pozadi na to pozadi prispevku, a bylo by vymalovanoNemohl, a psal jsem proč
No tak to je luxusBorek píše:Na ovládání klimatizace,značí tlačítko A v kroužku-spínač systému řízení kvality vzduchu.Vynikající a 100% funkční systémZkus zapnout tohoto "čichače" před tunelem,na křižovatce nebo i za smraďochy s TDI
.Funguje naprosto spolehlivě-čímž myslím tak,že klima bere vzduch z venku,jakmile zjistí smrad z naftových kamen
nebo vůni spáleného benzínu
,tak automaticky uzavře venkovní přívod vzduchu a přejde-honí vzduch pouze uvnitř auta.Po zjištění čuchače,že je vzduch venku čistý,otevře opět přívod vzduchu z venku.
![]()
Jestli máš aut.klimu,tak tlač.A/C je spínač klimatizace,ale zapíná se i sama,automaticky,třeba při odmlžení předních oken......A tímhle tlač.si ji můžeš sám zap.a vyp.
Tlačítko tam není, jen záslepka. Ale ta určitě půjde nahradit plnohodnotným tlačítkem s nějakou jinou funkcí. Uvažoval jsem třeba o podsvíceníBorek píše:Mě by zajímalo,co udělali s tlačítkem vypínání TCS-vlevo od volantu.Mezi nastavováním výšky světel a regulací osvětlení přístrojů.K čemu ho teď využili,když už tam TCS není?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |