Vím o čem mluvím,když jsem koupil kdysi fakana tak jsem asi měsíc do něj lezl pátýma dveřma,tapecirunk dole,akce silkal a byl na zbytek jeho života pokoj s otvíráním v zimě.Tomikp píše:Myslim tak, viz Antek. Ve dveřích se taky sráží voda, hlavně když se v autě hezky zatopí a plech je studenej jak je venku kláda. K tomu zatuhlá vazelína vyběhaná prachem a pak trochu zamrzne a je hotovo. Ja sem zatim dveře nerozebíral, zatim to drží a funguje. Uvidíme jak to bude s tužšímy mrazy. V nejhoršim se to rozebere, vyčistí a promázne.
Zamrzle otevirani
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Čalonění jsem měl dole ale u zadních dveří,žádný problém,dva šrouby v madle,pak další podpáčkou otvírání,opatrně povytáhnout tuto páčku.opět opatrně odloupnout plastové štefty,vyháknot táhla otvírání odspodu tlačit na tapecírunk a ono to povolí.Nakonec odpojit konektor otvírání okna.MirekF píše:No nesundaval jste tady nekdo calouneni z dveri u ridice u Accenta? To bych si tipnul, ze skoro jo?
Tak uz jsem na to prisel, koho by napadlo, ze je potreba tu celou kolibku s packou posunout doprava, aby vyjela zpod zapadek a potom se objevi tahylka, ktera se vyhaknou... Tak jsem to vsechno promazl a uvidime, az zacne mrznout. Jinak to servo vypadalo netknute, vcetne te gumove harmoniky manzety... Takze mozna to jenom zatuhavalo nekde v tech tahlech...
Accent 2003 1.3
Re: Zamrzle otevirani
Mě to dělá při mrazu to stejný. Zamrzne a lezu přes řadící páku. Už sem si celkem zvykl Ale zkusim v létě to s tim silikonem i rozebránim dveři. Dik
Zdravim všechny, sem tu novej, jen bych měl dotaz, jestli se Vám někomu stalo, že ste zamli svého accentíka dálkáčem a druhej den byl odemčený, nedokažu si to vysvětlit, věděl by někdo, co s tim, když už se tady řeší ty dveře.....
dík
lobsty
dík
lobsty
Accent 1.3, 12V, 63kW, typ limusine, r.v.2002, 5 dv., zlatá metalíza, zesilovač Blaster 500W, subwoofer Blaster 500W