Moderátoři: Martun, Moderátoři
ja si nejsem jistej,jestli nam to taky nabizeli.. vim ze v liberci jo..ale nakonec sme ho kupovali v trutnove, takze v jinym kraji, tak nevim jestli sou to schopny zaridit i takhle..Pavel46 píše:geronimo_cz píše:westlake píše:Zdravim všechny. Za týden si jdu po nového Accenta a nevim jak to je se znackou- dostanu od prodejce ten papir za sklo, dokud si nevyridim plechovou? Nepudu snad od nej bez znacky? Kolik ste cekali na vyrizeni znacky na urade?
Dekuji vsem za odpovedi
Dostanes klasickou desetidenni zelenou primo u prodejce.. ta je sice jen prevozni, takze teoreticky by si za dech deset dni mohl dostat pokutu, kdyz se s ni bezne pohybujes.. ale nestalo se mi, ze by za to staveli a to sem s tim byl tejden v ceskym raji na dovoleny a normalne s tim jezdil.. jinak na urade sem v turnove cekal asi 30 minuta byla moje
Slušný prodejce zařídí i přihlášení a tudíž i značky a řekl si za to pouze o 100Kč víc než na úřadě. Pochopitelně značky i sám namontuje. V ÚL
Tak tak, tam se mi to stalo Háša Všebořicetom píše:O kterého prodejce se jedná???Pavel46 píše:geronimo_cz píše:
Dostanes klasickou desetidenni zelenou primo u prodejce.. ta je sice jen prevozni, takze teoreticky by si za dech deset dni mohl dostat pokutu, kdyz se s ni bezne pohybujes.. ale nestalo se mi, ze by za to staveli a to sem s tim byl tejden v ceskym raji na dovoleny a normalne s tim jezdil.. jinak na urade sem v turnove cekal asi 30 minuta byla moje
Slušný prodejce zařídí i přihlášení a tudíž i značky a řekl si za to pouze o 100Kč víc než na úřadě. Pochopitelně značky i sám namontuje. V ÚL
AutoCentrum Háša???
Taky jsem tam nakupoval, a to jsem až od Kladna.Pavel46 píše:Tak tak, tam se mi to stalo Háša Všebořicetom píše:O kterého prodejce se jedná???Pavel46 píše:Slušný prodejce zařídí i přihlášení a tudíž i značky a řekl si za to pouze o 100Kč víc než na úřadě. Pochopitelně značky i sám namontuje. V ÚL
AutoCentrum Háša???
Jestli myslíš opravu v rámci záruky, tak ta by měla být v jakémkoli servisu Hyundai.atrex píše:Ahojte, vztahuje sa bezplatny servis aj na opravu Accentu v akomkolvek autorizovanom servise Hyundai? Alebo ma prijmu len tam kde som auto kupil? Dakujem
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |