black_sheep píše:jo a mam prej cca 120 820km takze rozvody bych mel udelat co nejdrive, delaj se po sedesati tisicich, takze 2x60.. pocitam tak s 4-5tis za origo, doufam ze ne vic..
rozvody se delaj v 60 tisicich km ??
hmmm ze bych sel na garancku ? asi jo ... chjo!
Toyota Avensis sedan Sol 2.0 16V (94 kW)
dříve: Accent 1.5 12V GLS, r.v. 1997
Borek píše:Tedy Ivane tomu se říká napulírovaný motor.Na starším autě a po tolika km-ta čistota-to musíš být puntičkář.
Já mám pár km přes 20 000.Takže vlastně miminko proti Cypískovi.
Na konci května mě čeká třetí garančka.
Puntičkář ani ne,baví Mě to!
Nemám rád špinavý motory z důvodu jejich oprav,pak není nic vidět,co se
s motorem děje!!
To je už z profesionální derfomace!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Vyki píše:vano vano ivane, jen se podivej na ne, trava je zelena, fotecka je z leta:) ale muzu sam potvrdit ze jsem mel moznost tohodle fajn blazinka poznat na Mimoni a na auto je fakt cvok v dobrem:)
ty jo uz to fakt nehul, na mimoni ivan bohuzel nebyl, jediny cerveny scoupe bylo moje a tahkle napucovany ho mam az od vcera..
(teda jestli myslis scoupe sraz)
Bohužel Viky ještě jsem v Mimoni nikdy nebyl!
Letos snad už konečně Mě to vyjde!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Tak to já mám na tachometru cca 116 100. Z toho jsem já ujel cca 1 000 km - mám ho teprve od 28. 11. 2005.
Ale jaký je skutečný stav - to nevím .
To víte - naše bazary
Jinak autíčko jezdí perfektně
Je dokonce nejvýkonější v rodině - otec se s tím dlouho smiřoval, že je to moje a né jeho
A ten motůrek od Ivana fakt nemá chybu
Měl jsem Hyundai Accent 1.3 12V, 3dv., r. v. 98-totálka 13. 2. 2006. Je mi ho moc líto .
Od 10. 4. 2006 mám Fiat Punto 55S, 1.1, 5dv., r. v. 96-protiúčet-prosinec 2007-nyní mám Ford Fiesta 1.3, 51 kW, r. v. 04.
ALE otec má Hyundai i30, 1.4i CVVT
Con Hyundai, Hasta La Victoria Siempre!
Dodge Stratus 98 2.4 16 DOHC 150 HP Red Wine
Dřive: Accent 1.3i 12V 2000 Desert Sand
Chevrolet Belair 1955
Pristi rok: Sonata, Tucson, Tiburon !
no tož já mám natočeno 226 000 km a motor jde jak pilka, jen mi začíná odněkud tect olej, ale chtil jsem vanou o kamena to dost silne, je vni dulek a asi nesedí jak má,pač to teče kolem těsnění, asi bude silikon oprava
Sonata 2.0i 16V r.v.93 plná palba== luxus za malej peniz