rozvody se delaj v 60 tisicich km ??black_sheep píše:jo a mam prej cca 120 820km takze rozvody bych mel udelat co nejdrive, delaj se po sedesati tisicich, takze 2x60..pocitam tak s 4-5tis za origo, doufam ze ne vic..
hmmm ze bych sel na garancku ?

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
rozvody se delaj v 60 tisicich km ??black_sheep píše:jo a mam prej cca 120 820km takze rozvody bych mel udelat co nejdrive, delaj se po sedesati tisicich, takze 2x60..pocitam tak s 4-5tis za origo, doufam ze ne vic..
Puntičkář ani ne,baví Mě to!Borek píše:Tedy Ivane tomu se říká napulírovaný motor.Na starším autě a po tolika km-ta čistota-to musíš být puntičkář.![]()
Já mám pár km přes 20 000.Takže vlastně miminko proti Cypískovi.![]()
Na konci května mě čeká třetí garančka.
Bohužel Viky ještě jsem v Mimoni nikdy nebyl!black_sheep píše:ty jo uz to fakt nehul, na mimoni ivan bohuzel nebyl, jediny cerveny scoupe bylo moje a tahkle napucovany ho mam az od vcera..Vyki píše:vano vano ivane, jen se podivej na ne, trava je zelena, fotecka je z leta:) ale muzu sam potvrdit ze jsem mel moznost tohodle fajn blazinka poznat na Mimoni a na auto je fakt cvokv dobrem:)
![]()
![]()
(teda jestli myslis scoupe sraz)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |