OPRAVA ABS
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
OPRAVA ABS
CHTĚL SEM SE ZEPTAT JAKY PROBLEM MUŽE BYT V TOM ŽE MA NEJDE ABS ČETL SEM ŽE TO JE ČASTA ZAVADA NA ACCENTU.MUŽE NĚKDO PORADIT DIKY ACCENT R.V 1996 1.3 GLS
- Reklama
- Ivan Cholevík
- *
Docela rády odcházejí čidla.... na vrakáči je to ovšem nedostatkové zboží a nové stojí okolo 4800,- ale nejdříve všechno pročistit, pokud to nepomůže, tak diagnostika a tam řeknou, co a jak....
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
-
- Kontaktovat uživatele:
Diagnostika je bomba.. napíchnou a hned věděj který to je čidlo a co mu je.. já sem takhle přišel na to, že na pravym přednim sem měl přerušenej kabel.. což byla návaznost na moji dávnou nehodu, jelikož se nesehnal novej podběh a jelikož tam mám na zimu trochu vyšší kola a jelikož sem kravil na letišti, tak při prudkém zatočení doleva se najednou kontrolka rozsvítila a už to neABSilo Tak pájka, kus novýho drátku, výmaz na diagnostice a vše je zas jak má být
Tak jsem to jednou prasil z OL,za kočárem se prášilo jak MartasZovi v avataru a druhý den po nastartování nezhasla kontrolka ABS.Jsem mužem činu a tak jsem Accenta narval do vrat v Hsevisu v OL s tím že to nějak nefunguje.Vypustili z konektorů a okolí přebytečnou vodu a bylo hotovo.Asi to soudruzi v Korei při výrobě pořádně neutěsnili.Oprava za 0 kč neboť uznali záruku.
Jo jo zima začalaantek píše:Tak jsem to jednou prasil z OL,za kočárem se prášilo jak MartasZovi v avataru a druhý den po nastartování nezhasla kontrolka ABS.Jsem mužem činu a tak jsem Accenta narval do vrat v Hsevisu v OL s tím že to nějak nefunguje.Vypustili z konektorů a okolí přebytečnou vodu a bylo hotovo.Asi to soudruzi v Korei při výrobě pořádně neutěsnili.Oprava za 0 kč neboť uznali záruku.
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
ABS
KLuci, moc prosím, kde mají ty čidla konektory? Nějak to nemůžu najít, sice mám model LC z roku 2003,m ale asi to bude stejné. Dnes jsem jel v břečce do kopce, samozřejmě nevyje. Auto hrabalo jako divé a začalo svítit ABS. Auto jsem pak u sjezdiövky odstavil a při cestě domů ABS naštěstí znovu začalo fungovat....... Zkusím pak ty konektory pořádně zaizolovat.
Accent CRDI
- mirec
- **
- Kontaktovat uživatele:
no o tom pochybujem lebo inak by som ja uz ABS asi nemal v smyku som sa doklzal na obrubnik = naraznik je trochu nizsie nez by mal byt a nadrzka trpi klaustrofobiou kedze sa jej zredukoval zivotny priestor... ale pokial som pozeral a to som na tu stranu pozeral hodne tak som tam ziadnu skrinku nevidelantek píše:Někde jsem četl,že ŘJ ABS je někde pod nádržkou ostřikovače.
PS: tiez mi to obcas robi ze nastartujem a ABS ostane rozsvietene ale ked vypnem a nastartujem znovu tak to zhasne....ale to bude asi problem s vodou/snehom takze kym to neostane svietit tak to riesit nebudem
Sonata 2,4 2006 Elegance
Accent GLS 1996 1,5 12V 5dv.
Accent GLS 1996 1,5 12V 5dv.
- Vladimír Drahoňovský
- *
- Fulli
- Kontaktovat uživatele:
ABS
zdravim ludia.....ja som tiez kukal zo spodu na to auto ale nic co by pripominalo ABS som tam nenasiel a myslim ze by som ho tam mal mat ked mam to auto prakticky v najvyssej vybave ako sa vyrabalo tak myslim ze by to tam malo byt......na kamaratovej vectre sme otvorili kapotu a hned to tam bilo do oci a bola to taka velka skrinka skoro ako autobateria tak fakt neviem kde to je na tom accente
Hyundai Accent 1.3 GLS 62kW 1997, 185/60 R14 Dunlop SP 01 SPORT
ziarovky BLUE xenon, sportovy filter(ide ako o zivot),
chystaju sa dalsie zmeny ale najprv na ne musi niekto zarobit
ziarovky BLUE xenon, sportovy filter(ide ako o zivot),
chystaju sa dalsie zmeny ale najprv na ne musi niekto zarobit
U r.v. 98-99 je ABS vedle hrdla nádržky na ostřikovače (tam, kam se leje kapalina do ostřikovačů )- ne tedy pod ní nebo vedle ní pod nárazníkem, ale normálně v motorovém prostoru. Poznávací znamení je 8 tenkých (cca 4 mm) kovových trubiček ústících do této jednotky (apoň doufám, že je jich 8 )
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál
Takto to vypadá.[URL=http://imageshack.us][img]http://i ... .jpg[/img]
[/url]
[/url]
Accent 1,5 12V 65 kW/88 HP,1996