Mno a jake parkovaci senzory bys mi doporucil ty?:)) Kdyz uz tu mame odbornika.)uhpe píše:No jo ale ty ceny tahle vycházejí, chtěl jsem taky loketní opěrku a o moc níž jsem se i jako zaměstnanec nedostal. a když jsem chtěl dálkové ovládání na volant k Navigaci co mám a vyskočila na mě cena asi 3000kč
tak jsem šel do kolen...
1,4i vs 1,5CRDi - co kupit
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Hyundai Accent 1,5 CRDi ELEGANCE - 12/2008
Ebony Black - loketka, parkovacky, vyhrivani sedadel, bocni airbagy, tonovani skel, HF, zasterky
RIP - Hyundai Accent 1,5 CRDi ELEGANCE Celadon Blue - 12/2007
Ebony Black - loketka, parkovacky, vyhrivani sedadel, bocni airbagy, tonovani skel, HF, zasterky
- Reklama
Mno to se chytne jako nic. A pak je pulka stada v cudu a auto na odtah:)majco píše:o tej chorobe šialených koní som ešte nepočul, ale je to dobré.HCD píše:LOL:) ja zas nepocul nekoho, kdo by rekl e benzin mu jezdi svizneji:D .. na benzin musis hodne slapat aby ti pridal, kdezto naftak zabira heky od zacatku - co jsem zatim zkousel.. mel jsem pri vybirani auta moznost jet v Renault Megane v nafte a v benzinu. Nejprve jsem ridil naftu a po presednuti do benzinu mi prislo ze tomu motoru snad vymrela pulka stada na nemoc silenych koni..palčo píše:Ešte som nepočul, aby niekto povedal, že auto s naftovým motorom je svižnejšie, ako s benzínovým. Ja som volil benzín preto, lebo väčšinou jazdím po meste a krátke trasy. Každý si musí vopred porozmýšľať, čo má kúpiť. Ja som maximálne spokojný.
No a spotreba-je taká aká je noha na plyne. Po meste aj 8l.
no tak treba dávať pozor, aby sa to nestalo aj nám, aby nám tie koníky dobre slúžiliHCD píše:Mno to se chytne jako nic. A pak je pulka stada v cudu a auto na odtah:)majco píše:o tej chorobe šialených koní som ešte nepočul, ale je to dobré.HCD píše: LOL:) ja zas nepocul nekoho, kdo by rekl e benzin mu jezdi svizneji:D .. na benzin musis hodne slapat aby ti pridal, kdezto naftak zabira heky od zacatku - co jsem zatim zkousel.. mel jsem pri vybirani auta moznost jet v Renault Megane v nafte a v benzinu. Nejprve jsem ridil naftu a po presednuti do benzinu mi prislo ze tomu motoru snad vymrela pulka stada na nemoc silenych koni..
Hyundai Accent 1.5 CRDi VGT Elegance
Celadon Blue
07/2007
Celadon Blue
07/2007
Zjistim co se dá, na Santa Fe stojej origo s montáží cca 8000.-Kč což vzhledem k ceně auta není hrozný ale vzhledem k ceně Accenta je to dost. Kdyžtak udělám nějaký klubácký slevy ))) no uvidíme co budu moct....HCD píše:Mno a jake parkovaci senzory bys mi doporucil ty?:)) Kdyz uz tu mame odbornika.)uhpe píše:No jo ale ty ceny tahle vycházejí, chtěl jsem taky loketní opěrku a o moc níž jsem se i jako zaměstnanec nedostal. a když jsem chtěl dálkové ovládání na volant k Navigaci co mám a vyskočila na mě cena asi 3000kč
tak jsem šel do kolen...
Hyundai Accent 1,4i 16V elegance 12/2007 celadon blue
bixenony už mám, kola budou později, šetřím
Mno nejhorsi je ze musim dojizdet se servisem do Kutny Hory. Kdyz auto servisuju u nich, mam 5 let garanci.. nejhorsi je ta cena montaze, 4,5 hodiny:(uhpe píše:Zjistim co se dá, na Santa Fe stojej origo s montáží cca 8000.-Kč což vzhledem k ceně auta není hrozný ale vzhledem k ceně Accenta je to dost. Kdyžtak udělám nějaký klubácký slevy ))) no uvidíme co budu moct....HCD píše:Mno a jake parkovaci senzory bys mi doporucil ty?:)) Kdyz uz tu mame odbornika.)uhpe píše:No jo ale ty ceny tahle vycházejí, chtěl jsem taky loketní opěrku a o moc níž jsem se i jako zaměstnanec nedostal. a když jsem chtěl dálkové ovládání na volant k Navigaci co mám a vyskočila na mě cena asi 3000kč
tak jsem šel do kolen...
tak to máš dobře ložený )) to my dáváme záruku 5let jen na I30. navíc ty prodloužený záruky jsou celkem zvláštně podmíněný, mrkni na ně ))HCD píše:Mno nejhorsi je ze musim dojizdet se servisem do Kutny Hory. Kdyz auto servisuju u nich, mam 5 let garanci.. nejhorsi je ta cena montaze, 4,5 hodiny:(uhpe píše:Zjistim co se dá, na Santa Fe stojej origo s montáží cca 8000.-Kč což vzhledem k ceně auta není hrozný ale vzhledem k ceně Accenta je to dost. Kdyžtak udělám nějaký klubácký slevy ))) no uvidíme co budu moct....HCD píše: Mno a jake parkovaci senzory bys mi doporucil ty?:)) Kdyz uz tu mame odbornika.)
a parktronic si můžeš nechat dodělat kde chceš
Hyundai Accent 1,4i 16V elegance 12/2007 celadon blue