neodolal jsem a koupil jsem mému santovi sestřičku v podobě i 30, tak doufám, že mě stejně jako santa nezklame-))

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Tak co jsem slyšel, od každého s kým jsem mluvil, je dvoulitr v benzínu pro I30 ta nejhorší motorizace. Má totiž strašně dlouhý kvalty, aby bylo dosáhnuto malé spotřeby. Asi to bude pravda. Má z 0-100 za 10,6. Elantra a Coupé to totožným motorem a výkonem dělají za cca 9. Takže tuto motorizaci asi nebrat. Jako 0-100 za 10,6 u dvoulitrovýho benzínu co má téměř 150 koní je fakt smutný. Vždyť i jednašestky to mají většinou pod/okolo deseti sekund. Já bych tedy raději o litr větší spotřebu a o sekundu a půl lepší zrychlení.zdenek76 píše:Taky gratulace. Jaká motorizace? Tajně doufám, že sis dopřál koně v podobě dvoulitru
no nevím nevím, tady píšou něco jiného: 0 - 100 km/h. za 8,6 sec. (o stránku dál za 10,6 sec) - někde bude chybička.jandaxx píše:Tak co jsem slyšel, od každého s kým jsem mluvil, je dvoulitr v benzínu pro I30 ta nejhorší motorizace. Má totiž strašně dlouhý kvalty, aby bylo dosáhnuto malé spotřeby. Asi to bude pravda. Má z 0-100 za 10,6. Elantra a Coupé to totožným motorem a výkonem dělají za cca 9. Takže tuto motorizaci asi nebrat. Jako 0-100 za 10,6 u dvoulitrovýho benzínu co má téměř 150 koní je fakt smutný. Vždyť i jednašestky to mají většinou pod/okolo deseti sekund. Já bych tedy raději o litr větší spotřebu a o sekundu a půl lepší zrychlení.zdenek76 píše:Taky gratulace. Jaká motorizace? Tajně doufám, že sis dopřál koně v podobě dvoulitru
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |