Chlapi, dokelu co to je? ja uz s tym bojujem od zimy 2011 a stale je to to iste. mame tam tiez LPG od Tartarini, ale robilo to aj pred prestavbou a hlavne cim je chladnejsie, tym intenzivnejsie treba pracovat s plynom a prevodovkou, aby som sa vobec rozbehol a na dalsej krizovatke mam problem sa opatovne poriadne rozbehnut. no poznate to, nebezpecenstvo na dosah (dnes som odrazil spatne zrkadlo kvoli tomu, ze som sa vozil tam a spat po parkovisku
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
aby som to aspon trosku zahrial).
Hyundai v TT o tom samozrejme este nepocul, aj ked som v ramci garancky menil servo, nastastie toto preslo. Spominal som im to, ale oni nevedia, nepoculi, neeviduju takyto problem.
Ak Hyundai nebude mat dovod vydat novy soft - riadenie vstrekov do starej i20, tak nam to asi nepomoze.
Alebo sa spytam inak, pomohlo uz niekomu nieco v tomto probleme? Sviecky, benzin, vymena niecoho?
Ja dokonca pocujem cukanie od motorovej casti, ako keby niekde nieco neslo pretlacit, je to skutocne dane tymi emisnymi kvotami a znizenim mnozstva vstrekovaneho paliva? alebo co to este moze byt?
zaujimave, ze prve dva roky to nerobilo...
babo rad...
PS: ponaucenie??? treba kupovat auta, ktore nie su uvedene ako novinky a clovek nevie, ake detske vady to auto vobec ma, kym nie je poriadne zabehnute a odskusane na trhu