napodobne , predtym som rozmyslal skor o nejakom kombi c-koveho segmentu, ale ked to toyota takto pokakala a v mazde mi chlapik ponukol o 3.000 Euro vacsiu cenu v januari (akoze akciova cena), ako medzi vianocnymi sviatkami kedy sme sa prakticky na mazde 6 Te plus kombi dohodli s tym, ze v januari to pridem podpisat a on ma takto zabil v lufte, ale hned vedla bol Hyundai a zahliadol som tam plagatik, potom prislo auticko, bol som sa na tom previezt a dostalo ma, o tyzden som si spravil este jednu predvadzacku, aby som sa utvrdil a hned nato som objednaval.black_sheep píše:ja jsem na ix35 zmenil nazor az ve skutecnosti, na vlastni oci a ruce. je to fakt faro.
Chcem to ako firemno - rodinny hybrid a mozem povedat ze napr. detske sedacky sa sem davaju ovela lepsie ako do uvedenych kombi (koli pristupu), priestor v zadu pre decka - parada, kufor uplne v pohode - furgon mi netreba a to ze to je 4x4 aj s lock tiez nie je na zahodenie. Sportage co mam (2007), ma vlastne starsiu generaciu a nestalo sa mi aby som s nim niekde nepresiel (samozrejme ze som s tym ale nejazdil offroad, ale aj tak 20cm sneh na kopcoch Velkej Fatry mu nerobil problemy a ani zahoracke piesky - len tam neboli gumy co predavaju ale trosku lepsie).
Takze teraz uz jedine este trosku cakat, lebo tie silnejsie diesle vraj maju dojst az v aprili (pisu oficialne), ale predajca mi hovoril ze mozno uz v polke, koncom marca, takze do mesiaca by malo stat v garazi.