Jojo.. sranda musí bejt, ale všeho s mírou.. o tomhle bych radši nežertoval, nechci zakládat další "Tak Moravu asi.. bla bla"
Neozívám se, páč sem celej den na něm dělal.. fotky nemám, protože nebyl čas ani chuť.. jako řeknu vám, rozlešťovat lak je snad ještě horší jak celá příprava.. jojo.. dneska od rána sem měl v ruce střídavě Festool a brusný kotoučky 2000 a ještě kýbl s vodou a brousil sem a brousil a brousil.. aby bylo všechno hladký a mohlo se to vyleštit do zrcadlovýho lesku.. a zejtra mě to čeká zas, protože jsem nestih všechno.. tak asi tak.. jo a na Mimoň nejedu.. páč i když to stihnu, tak nemám dodělanou muziku a vůbec.. to auto je teď v hroznym stavu.. já budu asi věčně nespokojenej
Každopádně dneska fakt tahám ruce po zemi
Black Sheepe, tak dík.. ale fakt, jak na tom furt dělám, tak vidim tu spoustu nedostatků a mám chuť to ještě přestříkat
No doufám že zejtra to pořádně rozleštim, jinak budu mít zkaženej víkend.. a to sem vám kluci neřek, že je ještě potřeba opravit nárazník, páč mi s nim dneska pomáhala kamarádka.. a brácha mi říkal, ať to nedělá, že to zkurví a já ji to říkal taky, ale ona že ne.. a tak sem ji nechal a vypadalo to, že ji to docela jde, a najednou uuups, asi problém.. hmm.. odbrousila lak na nárazníku.. takovej flíček.. zkusíme to opravit, ale když to nepujde, tak celej znova.. chjoo.. ženský.. ale je to moje blbost.. ani sem na ni neřval, jen sem mlčel, až chudák sama odešla
Aha.. tak sem vám to právě řek
Tak mi držte pěsti.. já chci mít krásný autíčko, ať se vám na Moravě opravdu líbí.. hrozně by mě mrzelo, kdybyste se na to koukli a řekli.. hmm.. na fotkách to vypadalo líp
Jako dycky se tam najdou nějaký chybky.. holt to bylo dělaný na rychlo.. ale snažili sme se a snažíme se i nadále
Engineer: Ty jo chlape.. no to mě štve.. ale aspoň že je to na Slovensku.. furt můžu říkat, že je to jediný Coupe v Čechách
Jo.. takže sem to nebyl já, aby bylo jasno
DeBí: Ale jo.. šup sem s ní