Severtom, to by si mal kombi lahšie než ja krátku i30.
Asi mali váhu kalibrovanú na zisk.

Moderátoři: 89majlo96, nulda, Moderátoři
Nemám přívstřík a mám bez problémů najeto přes 48 tisíc km, z toho více než 40 tisíc čistě na LPGHaberas píše:Severtom:Těch 7,5 LPG je pouze plyn, nebo to máš přepočítané i s 20% přístřikem benzínu?
Taky jsem se divil, jak je dlouhá i30 lehká. Proto jsem to sem napsal.mnkk píše:Ja som mal svoje na váhe a váži 1290kg bez vodiča, s plnou nádržou + vozím cca 5kg v kufri (všeličo). V techničáku mám 1308kg -1368kg.
Severtom, to by si mal kombi lahšie než ja krátku i30.
Asi mali váhu kalibrovanú na zisk.privezieš 1100kg železa a zaplatia iba 1000kg
Kvalitní příspěvek. Snad jen detail - dálnice 110-140 může být "dálnice nejčastěji 120" a to spotřebu značně snižuje oproti tabulkovým hodnotám, kde je průměr město a mimoměsto, ale i mimo město se brzdí, zatáčí, stoupá, klesá - a to na dálnici z velké části odpadá.lada 71 píše:Jinak od jara do konce léta mi to dělá průměr nějakých 5,0 - 5,1l a v zimě kolem 5,4 - 5,6l. Maximálně spokojený bych byl, pokud by průměrná spotřeba byla pod 5l, ale páč z 50-ti% auto lítá po dálnicích při rychlostech 110-140km/h, tak tím samozřejmě i vzrůstá spotřeba a dálniční provoz není započítáván v tabulkových hodnotách, které udává výrobce vozu. Za mě tedy spokojenost se spotřebou vozu a pokud bych měl použít školní hodnocení, tak dávám 1-
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |