Moderátoři: Martun, Moderátoři
Tady ti dám fotku s detailem z mého auta(bratříčka Accenta-Kii Rio).jarous020 píše:zdá se mi to nebo má tento accent servo namísto posilovače?? nevim to jistě,ale tu nádobku co má vedle ostřikovačů a chladící kapalinou, neni to zrovna na olej do řízení ??
zde je odkaz. http://www.youtube.com/watch?v=KF7B4XOSNZg
Jo,to určitě---a já si tam dám volant z autobusu,abych řízení utáhnuljarous020 píše: jinak docela by se mi hodilo to servo
Borku, přesně tohle to dělalo .... najednou se na moment vyplo a zase zaploBorek píše: Pravda je,že jsem měl velký strach,když koupím Ácu,že to řízení ztuhne někde v zatáčce,třeba zrovna když bude řídit dcera začátečnice nebo manželka...a to leknutíby nemuselo skončit dobře
.
Teď vyslovím možná hloupost: pokud se někdo opravdu cítí na to, že utáhne volant bez posilovače (kromě parkování by to možná nemusel být až tak velký problém), nejde prostě jenom vytáhnout z pojistkové skříňky tu správnou pojistku a basta? Je to asi těžká nouzovka, ale pokud někdo už problém s přerušením fce posilovače měl nebo se bojí, že nastane, tak mě napadlo toto...Mexican píše:tak ako rozumiem problemu, tak finta nie je ze posilovac nefunguje. Problem ze raz funguje a raz nie, co fakt moze byt nebezpecne
To není praní s volantem ..... auta, do kterých se nedávaly serva a elektr. posilovače měly řízení skoro pohodový, teda až na točení volantem při parkování. Při poruše serva nebo EPS točíš i nefunkčním strojem ... proto je otáčení volantem při poruše posilovače mnohem namáhavější, nežli otáčení volantem u vozů, které posilovač řízení nikdy neměly.Chasnik píše: už nejsme zvyklí se prát s volantem
Borku, co jsem slyšel od technika v NuBo Caru, tak potíže s EPS měla jen jedna řada posilovačůBorek píše:Vilda-nebýt té smrště vadných posilovačů u Accenta,tak bych ho po vynikající zkušenosti se spolehlivostí![]()
určitě koupil.Už jsem byl jen kousek od jeho nákupu-dokonce v té parádní modré barvě,co máš ty.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |