audio
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: doplňky na novýho Accenta
Martun: Tak jsi byl rychlejší , jak jsem tam Bugatti uviděl, hned jsem chtěl použít slova Engineera "Hneď by som sa vrhol bez rozmýšľania na to!"
Ale jinak, pokud bych já něco podobného řešil, šel bych určitě do 2DIN s pěkně stabilním dotykovým displejem a se vším všudy (DVD, BT, navi atd.) jen mi tahle nemalá investice vzhledem k charakteru používání auta nestojí za to...
Ale jinak, pokud bych já něco podobného řešil, šel bych určitě do 2DIN s pěkně stabilním dotykovým displejem a se vším všudy (DVD, BT, navi atd.) jen mi tahle nemalá investice vzhledem k charakteru používání auta nestojí za to...
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
- Reklama
Re: audio
Pánové, potřeboval bych poradit. Koupil jsem autorádio s integrovaným BT hands free a externím mikrofonem. Už dva dny marně přemýšlím, kam umístit ten mikrofon, aby to bylo víceméně na pevno. Koukal jsem v autě po nejlepším místě, ale nic nevymyslel. Plasty jsou slícované tak, že mezi nimi není ani milimetrová mezera a o čalounění sloupků platí to samé. Navíc je tvrdé, takže se to asi nepřizpůsobí kolem držáku a bude to odstávat.
Přivítám každý dobrý tip. Díky
Přivítám každý dobrý tip. Díky
Accent 1,4 Dynamic, 2007, Celadon Blue
- miro263
- **
- Kontaktovat uživatele:
tombas:
Ja somties kupil BT radio, mikrofon idem davat do stlpika. Je tam hore jedna skrutka co to drzi a par klipov. Nemal by to byt problem.
Cize mikrovon jedinne do stlpika
Ja somties kupil BT radio, mikrofon idem davat do stlpika. Je tam hore jedna skrutka co to drzi a par klipov. Nemal by to byt problem.
Cize mikrovon jedinne do stlpika
Hyundai Accent MC 1.4 -city car
a kopec dalsich nehyundaioidnych
a kopec dalsich nehyundaioidnych
Tak nové rádio je namontováno, můj mechanik se vytáhnul, udělal to precizně a naprosto čistě. Vzhledem ke konstrukci mikrofonu (s velkým klipem) se nakonec rozhodl pro umístění nad zpětné zrcátko. Vzdálenost od huby je asi stejná jako u A sloupku, takže v pohodě, ale esteticky to vypadá mnohem líp, je maskovaný tím zrcátkem a nikde nic netrčí ani nepřekáží např. slunečním clonám.
Tohle řešení můžu vřele doporučit!.
Jen pro doplnění, rádio je LG LCS700BR a hraje velmi dobře i na továrních repro. Jedinou drobnou chybou je, že podsvícení je červené nebo modré, ale to je holt daň za funkce/cenu.
Tohle řešení můžu vřele doporučit!.
Jen pro doplnění, rádio je LG LCS700BR a hraje velmi dobře i na továrních repro. Jedinou drobnou chybou je, že podsvícení je červené nebo modré, ale to je holt daň za funkce/cenu.
tombas> Super, hra to lepsie ako origo radio? Myslim kvalita zvuku prejav basy - vysky... Mame dake foto?
Opel Astra H 1,6
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
Renault Clio RS
Já jsem neměl origo rádio, ale starší model Pioneera bez MP3, což je dnes už velký nedostatek.
Subjektivně je zvuk stejně kvalitní, jako u Pioneera, nastavení je bohaté a napoprvé trochu složitější, ale člověk si za chvilku zvykne.
Výhody vidím hlavně v BT, které dokáže z některých telefonů (seznam je v manuálu) nahrát seznam kontaktů a pak zobrazuje jména na displeji při volání. Zvuk přes BT je kvalitní a čistý.
Dobře je řešené procházení adresářů v USB paměti, zvuk je z USB hodně kvalitní, čistý a stejně hlasitý jako tuner.
Načítání je velmi rychlé (záleží na kapacitě disku).
Nastavení zvuku je přiměřené (bass, mid, tre) + asi 10 přednastavených EQ křivek a dvě vlasní nastavení.
Rádio dokonce umí automaticky zapnout křivku podle žánru přehrávaní hudby (lze vypnout).
Zesilovače jsou MOSFET, je tam i regulovaný výstup na SW.
Vzhledem k ceně 2300,- Kč je to super rádio.
Foto zkusím dodat později.
Subjektivně je zvuk stejně kvalitní, jako u Pioneera, nastavení je bohaté a napoprvé trochu složitější, ale člověk si za chvilku zvykne.
Výhody vidím hlavně v BT, které dokáže z některých telefonů (seznam je v manuálu) nahrát seznam kontaktů a pak zobrazuje jména na displeji při volání. Zvuk přes BT je kvalitní a čistý.
Dobře je řešené procházení adresářů v USB paměti, zvuk je z USB hodně kvalitní, čistý a stejně hlasitý jako tuner.
Načítání je velmi rychlé (záleží na kapacitě disku).
Nastavení zvuku je přiměřené (bass, mid, tre) + asi 10 přednastavených EQ křivek a dvě vlasní nastavení.
Rádio dokonce umí automaticky zapnout křivku podle žánru přehrávaní hudby (lze vypnout).
Zesilovače jsou MOSFET, je tam i regulovaný výstup na SW.
Vzhledem k ceně 2300,- Kč je to super rádio.
Foto zkusím dodat později.
citujem "Jen pro doplnění, rádio je LG LCS700BR a hraje velmi dobře i na továrních repro. Jedinou drobnou chybou je, že podsvícení je červené nebo modré, ale to je holt daň za funkce/cenu."
Opel Astra H 1,6
Renault Clio RS
Renault Clio RS
viz. příspěvek výše, podsvícení má dvě barvy - červenou nebo modrou. Zvolil jsem decentnější červenou. Jelikož je nad ním výrazné červené tlačítko poruchových světel a pod ním na ovladači teploty červený půlkruh, tolik to nevadí. Modrá je hodně agresívní, ale podsvícení lze ztlumit, pak to tolik nevadí.
Podobně vybavené rádio se zeleným podsvícením a v podobné ceně jsem bohužel nenašel.
Podobně vybavené rádio se zeleným podsvícením a v podobné ceně jsem bohužel nenašel.
EDIT: Ještě bych chtěl doplnit, že jsem našel ideální USB flash o kapacitě 8GB (doufám, že to rádio zkousne), která je tak maličká, že může zůstat trvale zasunutá ve slotu a vejde se i do plastového pouzdra tatranky.tombas píše:viz. příspěvek výše, podsvícení má dvě barvy - červenou nebo modrou. Zvolil jsem decentnější červenou. Jelikož je nad ním výrazné červené tlačítko poruchových světel a pod ním na ovladači teploty červený půlkruh, tolik to nevadí. Modrá je hodně agresívní, ale podsvícení lze ztlumit, pak to tolik nevadí.
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 40C1SR12EW
- cert
- Kontaktovat uživatele:
adam221:
aaa, no jo, nevšiml jsem si. Škoda, že není v zelené verzi, ta by Accentíkovi do 2008 pasovalo nejlíp.
tombas:
8GB je kopec muziky, podívej se, jestli to rádio tak velký USB disk "umí". Origo rádio pobere i 16GB flešku, ale načte pouze max. 14 adresářů a max. 255 mptrojek... má ještě starý adresování. Předpokládám, že nové LG bude bez takových omezení.
aaa, no jo, nevšiml jsem si. Škoda, že není v zelené verzi, ta by Accentíkovi do 2008 pasovalo nejlíp.
tombas:
8GB je kopec muziky, podívej se, jestli to rádio tak velký USB disk "umí". Origo rádio pobere i 16GB flešku, ale načte pouze max. 14 adresářů a max. 255 mptrojek... má ještě starý adresování. Předpokládám, že nové LG bude bez takových omezení.
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
Koukal jsem do manuálu a nic ohledně kapacity nebo počtu adresářů/skladeb jsem nenašel. Zase nezbývá, než to prostě odzkoušet na vlastní kůži.
Nakonec i kdyby tam nějaké omezení bylo, 8Gb flash se vždycky hodí.
Nakonec i kdyby tam nějaké omezení bylo, 8Gb flash se vždycky hodí.
Jestli dorazíš někdy na sraz New Accentů, tak si sedni k někomu, kdo má v autě vyměněny repráky ( turecký papír. šunt, za značkové repro ) .... osobně mám v předu Magnaty a vzadu Renegate a rozdíl v muzice je ohromný !!! Investice okolo 1 800 kč a stojí to určitě za to ....tombas píše: hraje velmi dobře i na továrních repro
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný