spotreba

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Felotron

Příspěvek od Felotron »

:)

4 Luki: ...akorat bacha, abys pripadne neztratil zaruku........ Zeptej se sveho dealera, co on na to....
Reklama

ivan
Moderátor

Příspěvek od ivan »

Felotron píše::)

4 Luki: ...akorat bacha, abys pripadne neztratil zaruku........ Zeptej se sveho dealera, co on na to....
Hele Felotrone! :shock: Luki má palubní počítat ať Ti pošle foto jak to vypadá,kdyby byl tak hodný!! :cry: :wink:
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
HJugo
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HJugo »

Taaak, pani pred tyzdnom som absolvoval vylet do Svajciarska. 3 osoby, plny kufor a sama dialnica. Presiel som 2000km. Podialnici som nesiel pod 120, okrem nutenych spomaleni, kde sa opravovala (cca 100km). Vysledna priemerka 6.38(vypocet) 6.4 palubny pocitac. V Nemecku som to trochu prevetral a vysledok 180km/h (5100-5200ot/min) na polovicny plyn (s tou zvysnou polovicou plynu, by to akurat zvladlo 200, ale dake pomale A8 sa mi plietli pod kolesa :twisted: ). Bol som prekvapeny, ze 180 potom drzalo aj do kopca(samozrejme nie do 6% stupania, ale v ramci normy). Cele Rakusko som hasil 140-160. Potom mi spotreba stupla na 6.5, ale ked som zliezol z dialnice opet klesla po 50km na 6.4.
Inak po vynulovani PC a v noci na Slovensku, ked som uz nesiel v kolone rychlych aut, ale sam, bola aktualna spotreba pri 130km/h 7-7.2.
Hyundai Accent 1,3 12V '04, H&R, BitPower Technology, 195/50R15 Rainsport1 (plechace R15 6J), K&N in Box, NGK Iridium IX
Hanz

Příspěvek od Hanz »

Buď rád a přeju ti to, mě ten mrzák při 50% dálnice bere 7,2l podle počítače a to jezdim ustálenou rychlostí 120km/h a sám. Za chvíli jdu na garančku, tak budou mít chlapci co řešit..... :cry:
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Hanz

Příspěvek od Hanz »

Hanz píše:...někdy je to auto strašně líné....
Taky občas pociťuji nárazový útlum jako když sepne klimatizace (to ji mám vypnutou). Že by spínala a kontrolka se nerozsvěcela???? Pak by to byl důvod obžerství - já jezdim na uzený a Accentik na benál..... :wink:
Jen pro doplnění: Dnes mi při jízdě rychlostí 100km/h zase "něco" seplo a ubyl výkon motoru. Stejný pocit jako "když sepne klimatizace" a pak krátce problikla kontrolka Check engine. Tak možná že tudy se ubírá má cestička ke snížení spotřeby, garančka to jistí... :?
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Felotron

Příspěvek od Felotron »

Hanz píše:
Hanz píše:...někdy je to auto strašně líné....
Taky občas pociťuji nárazový útlum jako když sepne klimatizace (to ji mám vypnutou). Že by spínala a kontrolka se nerozsvěcela???? Pak by to byl důvod obžerství - já jezdim na uzený a Accentik na benál..... :wink:
Jen pro doplnění: Dnes mi při jízdě rychlostí 100km/h zase "něco" seplo a ubyl výkon motoru. Stejný pocit jako "když sepne klimatizace" a pak krátce problikla kontrolka Check engine. Tak možná že tudy se ubírá má cestička ke snížení spotřeby, garančka to jistí... :?
...tak to je zlo....ale trileta zaruka je pohodova garance financniho klidu :D
Hodne stesti, Sportaku! ;)
Hanz

Příspěvek od Hanz »

Já vím a počítám s tím. Hlavní je teď, abych ještě dojel nejspíš koncem června na jedno místo v republice a který to je? Neřeknu, to by mohla být reklama?!

Jasan, je to Mimoň...
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“