Otázka první: v již založených fórech jsem narazil na rozladění majitele naftového Matrixe (po faceliftu), že při tankování mu odtéká nafta z nádrže na zem. Je to pravda? Je možné, aby u nás prodávané auto mělo takovou vadu a má ji skutečně Matrix? Týká se to také benzinového Matrixe?
Otázka dvě: v Brně jsem zkoušel jednoho prodejce (autostyl) a přístup personálu byl natolik neprofesionální a nevstřícný, že tam kupovat Matrix nechci. Ve fórech jsem se dočetl chválu na Vista Car. Máte někdo s tímto prodejcem osobní zkušenost jak z prodeje, tak ze servisu? Stojí za to kupovat auto tak daleko od místa bydliště? Nebo existuje v Brně dobrý prodejce a dobrý servis?
Otázka tři: rád bych si Matrixe předělal na plyn - jde to i oficiálně se zachováním záruky? Podnikl jste takovou úpravu někdo? Jaké máte zkušenosti?
Otázka čtyři: tahal jste někdo za Matrixem karavan?
A poslední otázka - je tu nějaký majitel Matrixe, který už by si toto auto nekoupil a proč?
Díky předem moc za odpovědi - a pokud si Matrixe koupím slibuji na oplátku, že také přispěji se svými zkušenostmi