kolísání otáček
Moderátoři: vipe, Moderátoři
kolísání otáček
Ahoj, mám Getz 1.4 asi dva měsíce. Při studených startech asi třikrát zakolísají otáčky (900-2100) a pak je vše OK. V servisu dělají mrtvého brouka. Že to prý to je v pohodě. Ještě taková malá kosmetická vada - hluk krytu rezervy, ale co by člověk chtěl za ty peníze. Jinak supr autíčko.
- Reklama
Procti si tohle forum: https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?t=580 Tam jsme problem resili, a asi se uz i vyresil
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
dík za odkaz
chápu dobře, že se jedná "jen" o nezaběhnutý motor?
Mám najeto asi 1200km. O podávací benzínové pumpě vím. Startuju tak jak se má. Je to můj druhý Getz. Předtím jsem měl 1.1 a bez problému. Tenhle problém nastal až u 1.4. Mám stejné zkušenosti se servisem jako ostatní. Byl jsem tam, nic nenašli, ale že prý nejsem sám, tak na tom budou bádat.
A k hluku z prostoru kufru - jsem si jist, že to dělá kryt rezervy, protože když ho zatížím, tak to přestane.
Ale co by člověk chtěl za ty prachy .
Ahoj
chápu dobře, že se jedná "jen" o nezaběhnutý motor?
Mám najeto asi 1200km. O podávací benzínové pumpě vím. Startuju tak jak se má. Je to můj druhý Getz. Předtím jsem měl 1.1 a bez problému. Tenhle problém nastal až u 1.4. Mám stejné zkušenosti se servisem jako ostatní. Byl jsem tam, nic nenašli, ale že prý nejsem sám, tak na tom budou bádat.
A k hluku z prostoru kufru - jsem si jist, že to dělá kryt rezervy, protože když ho zatížím, tak to přestane.
Ale co by člověk chtěl za ty prachy .
Ahoj
Jo, jedna se fakt o problem novyho nezabehnutyho motoru, me to delalo tak do 4-5tis. a musela byt zima. Ted mam skoro 10tis. a chova se normalne. Co se vika rezervy tyce, tak asi jenom spatne doleha, protoze jsem uz taky nekde neco cetl o tom, jak ji podlozit a utisit. Jinak Te muzu ujistit, ze to bude s motorem jenom lepsi: Budes se divit, o co lip pojede a o co mensi bude mit spotrebu
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
startovanie
Nuz tak mozes byt rad ze Ti tie otacky iba kolisaju. Ja som si vytrpel svoje. Mne po studenom nastartovani jednoducho klesli az sa motor zakuckal a zhasol. Tri mesiace som sa natahoval s jednym "odbornikom" zo servisu. Vymyslal si rozpravky o zlom software ze mam cakat na novu verziu a taketo rozpravky az mi trpezlivost dosla a zacal som to riesit cez konatela servisu a cuduj sa svete zrazu sa objavil uplne novy mechanik ktory sa na to pozrel a hned vedel co tomu je. Do troch dni prisla nahradna suciastka a hned mi to to vymenili na pockanie v ramci zaruky zdarma. Islo o nejaky nasavaci ventil vzduchu.
Teraz uz startovanie prebieha podobne ako opisujes, on si sam potiahne otacky ked potrebuje.
Teraz uz startovanie prebieha podobne ako opisujes, on si sam potiahne otacky ked potrebuje.
Getz 1.4 DYNAMIC