Mám elektrony a chtěl bych si nastříkat bubny brzd vzadu a vpředu klipsny kotoučovek. Máte s tím někdo zkušenosti? Nerad bych to zkazil. Jakou barvou atd. Aby mi to pak ještě brzdilo

Moderátoři: vipe, Moderátoři
Tak osobně na to mám svůj názor. Bubny vzadu přeci nejsou žádná ostuda ne. Vždyť GETZ ani kotoučovky vzadu téměř nepotřebuje. Je to malé lehké auto, tak je to podle mě zbytečný. Ale to je jedno. Každopádně mám auto nové, takže žádnou jinou barvou to brát nebudu, to není potřeba, rez tam ještě není.Petr HC píše:Pokud bubny do laku, tak jedině do černa aby nebyly moc vidět (což je jistě lepší než na nich necht rez)...ale dávat je do červena mě přijde dost divný, proč se chlubit tim, že mam vzadu bubny?
Tak na to nové auto dej 16" elektrony s nízkoprofilovíma gumama a rozjeď to po dálnici na 180 km/h a pak skus brzdit tak efektivně jako ta X5 přede mnou. Od tý doby když mi někdo řekne že brzdy na nákupních taškách jsou dostatečný tak mu na ot odpovídám že ano, ale jenom do města ....Avalanche píše:Tak osobně na to mám svůj názor. Bubny vzadu přeci nejsou žádná ostuda ne. Vždyť GETZ ani kotoučovky vzadu téměř nepotřebuje. Je to malé lehké auto, tak je to podle mě zbytečný. Ale to je jedno. Každopádně mám auto nové, takže žádnou jinou barvou to brát nebudu, to není potřeba, rez tam ještě není.Petr HC píše:Pokud bubny do laku, tak jedině do černa aby nebyly moc vidět (což je jistě lepší než na nich necht rez)...ale dávat je do červena mě přijde dost divný, proč se chlubit tim, že mam vzadu bubny?
Už jsem to konzultoval s Vipem a vím jak to udělám, takže děkuji za reakce. Už jen musím koupit spreje a udělat to
Je to tvé? Mě se třeba Vipeho autiko líbí, ivanova leštěnka je taky super. A proč by jsi se nemohl kasat bubnama, když se jiný může prsit s lakovanejma třmenama, ne?Avalanche píše:Už jsem to konzultoval s Vipem a vím jak to udělám, takže děkuji za reakce. Už jen musím koupit spreje a udělat to
Jasná věc. Prostě když jsou třmeny brzd a bubny v barvě vozu, tak to vypadá fakt dobře. Auto mi brzdí velmi dobře, takže jsem spokojen a za bubny vzádu se nestydímHanz píše:Je to tvé? Mě se třeba Vipeho autiko líbí, ivanova leštěnka je taky super. A proč by jsi se nemohl kasat bubnama, když se jiný může prsit s lakovanejma třmenama, ne?Avalanche píše:Už jsem to konzultoval s Vipem a vím jak to udělám, takže děkuji za reakce. Už jen musím koupit spreje a udělat to
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |