Jen mě udivuje,že to RIO je doslova našlapané výbavou,ale chybí taková prkotina za pár korun-knoflík regulace svitu palubky a tlačítek ve všech dveřích...Jak jsem viděl v tom videu,tak ani Accent nemá regulaci.

Moderátoři: Martun, Moderátoři
Vilda píše:Do čech se v Accentu digi klima nedováželaptal jsem se na ní ... šla jen na sever - Švédsko, Finsko a další ....
A ten na videu je tuším turek .... tam se Accent vyráběl, takže se tam digina asi sehnat dala.
patriot93 píše:s digi. klimou sa dovažala aj do holandska ale tam to šlo aj s kož. interierom,vyhrev. volantom a zrkadlami a stresnym oknom
Borku ... Rio má abg. šest, jako můj Accent. Sice má záslepku s logem abg. na každém sloupku, ale jedná se o okenní pytel, který při bočním nárazu zakryje komplet boční okna ( přední i zadní ) .... mám to samé v Ácovi. Takže tři záslepky ve sloupcích znamenají ve skutečnosti jeden abg. .... ale velkejBorek píše:v našem stříbrném sršni jsou přední,boční i v každém sloupku od A-C.Celkem 10ks airbagů.
To bude mít auto nalítáno 60 tisíc km a to se mě zdá na výměnu dost brzy.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |