Hyundai Lantra- rv. 1998-16v-1,6-benzín-Sedan
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
V každém případě se jedná o domácí servis,a to zavaření se dělá u nás na svářečské škole Uherské Hradiště WELDING, kde to nejprve zbavý všech nečistot vypálením, potom v prasklině udělají drážku a celý výfuk. sběrač v peci nahřejí, potom zavaří spec. elektrodou a nechají v peci posvolna schládnout. Tím nedochází k okamžitému schládnutí a svár zatím ještě nikomu nepraskl. Zrovna to tam po odmluvě přefrézují a je to. mám i fotky, ale neumím je sem vložit, tak někofo poprosím aby je sem vložil. Pkud by to někdo chtěl a mohl si dovolit nejezdit chvilku, tak ať to pošle poštou a není to problém nechat udělat.jelensoft píše:Ve kterém servisu ti to takhle levně udělají???
Zdeněk Dostál aliaz Dasti píše:V každém případě se jedná o domácí servis,a to zavaření se dělá u nás na svářečské škole Uherské Hradiště WELDING, kde to nejprve zbavý všech nečistot vypálením, potom v prasklině udělají drážku a celý výfuk. sběrač v peci nahřejí, potom zavaří spec. elektrodou a nechají v peci posvolna schládnout. Tím nedochází k okamžitému schládnutí a svár zatím ještě nikomu nepraskl. Zrovna to tam po odmluvě přefrézují a je to. mám i fotky, ale neumím je sem vložit, tak někofo poprosím aby je sem vložil. Pkud by to někdo chtěl a mohl si dovolit nejezdit chvilku, tak ať to pošle poštou a není to problém nechat udělat.jelensoft píše:Ve kterém servisu ti to takhle levně udělají???
Nejsem mechanik.. ale pokud vim, tak každej výfukovej systém je dělanej tak, aby tam byl nějakej protitlak, to znamená, že pokud ti praskne výfukový potrubí, tak se protitlak změní a tim se změní i výkon.. většinou se sníží a spotřeba se zvýší.. já bohužel neumim vysvětlit proč, ale vim že to tak je, bylo a dycky budejelensoft píše:Jak může motor při prasklým výfuku ztrácet výkon??? To spíš naopak ne?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |