Dobrý den pánové, prosím o radu, jde sundat samostatně přední maska chladiče, nebo se musí sundat celý přední nárazník i s maskou. Na masce je shora sedm křížových vrutů a dva nějaké šroubky na klíč myslím 10mm. Potřebuji odkrýt prostor, jak je klakson, mám tam vedené káblíky k dennímu svícení, které odešlo a chtěl bych tam protáhnout nové. To staré jsem instaloval před lety, kdy jsem se ještě mohl ohnout , nebo vlézt pod předek auta. Bohužel, to už je minulost.
Předem moc děkuji za rady. Matýsek.
Maska chladiče.
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- Reklama
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
Re: Maska chladiče.
mozno pomoze, mozno nie
- Přílohy
-
- maska.JPG (71.51 KiB) Zobrazeno 2497 x
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Dobrý den, moc děkuji za obrázek, určitě mi to pomohlo. Vypadá to, že maska chladiče drží jen na těch vrchních šroubech, zkusím to vyšroubovat a uvidím. Ještě jednou díky.
Hezký den,
Matýsek
Hezký den,
Matýsek
Dobrý den, tak jsem se radoval předčasně. Po vyšroubování všech šroubků shora, maska drží ještě na spodním spojleru , z boku to vypadá jako násuvné drážky ,je tam nějaká plechová pojistka, zkrátka musí se to sundat celé. Pokud má někdo nějaký fígl, jak na to, prosím napište. Díky, Matýsek.
Zdravím,
mám stejný problém.. nemáte někdo nějaký tip jak to demontovat? Ani po odstranění všech šroubů nejde maska dolů, jako by byla provařena k nárazníku, přitom je to demontovatelne jako náhradní díl.
Moc děkuju za radu.
mám stejný problém.. nemáte někdo nějaký tip jak to demontovat? Ani po odstranění všech šroubů nejde maska dolů, jako by byla provařena k nárazníku, přitom je to demontovatelne jako náhradní díl.
Moc děkuju za radu.
Stejný problém jako já, nakonec jsem to vzdal. Trochu jsem to vyhnul, abych tam vsunul káblíky denního svícení. Zřejmě se to bude muset odšroubovat celé a potom to venku oddělit, ale nevím to. Je tam umístěn i klakson, který jsem chtěl vyměnit, bohužel mi nové leží v šuplíku. Stále čekám, že se tu najde někdo ochotný poradit, bohužel těch malých "žihadel" ubývá a rádci také, škoda. Matýsek.
,
,
Už jsem teď někomu odpovídal do SZ, nemyslím si že to půjde sundat bez sundání celého nárazníku..
krom toho že je maska přišroubovaná shora, je sešroubovaná i k nárazníku. Cca 8 až 10 (nevím přesně) nepamatuji se, šroubků, které jsou skrz packy chycené do lemu na nárazníku.. A nemyslím si, že je dostatek místa mezi chladičem a maskou abyste tam operovali se šroubovákem...
krom toho že je maska přišroubovaná shora, je sešroubovaná i k nárazníku. Cca 8 až 10 (nevím přesně) nepamatuji se, šroubků, které jsou skrz packy chycené do lemu na nárazníku.. A nemyslím si, že je dostatek místa mezi chladičem a maskou abyste tam operovali se šroubovákem...
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
A teď jak koukám na to schéma nahoře, tak nárazník je označen číslem 86511A a přímo jak jde od tohoto čísla ta čára dolů, ukazuje to přímo na ten lem ve kterém jsou ty šroubky
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno