ANTÉNA

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
RadekCB
*
Kontaktovat uživatele:

ANTÉNA

Příspěvek od RadekCB »

Čau všichni, porad me zlobila anténa-nechtela zajejzat. Tak jsem ji promazal a je v pohode, leze dovnitr i ven. Ale najednou kdyz vyleze, moturek bezi dal a vydava to priserny vrzavy zvuky. Za chvilku to prestane, ale pri kazdym nastartovani se poradne rozhlidnu, jestli nekdo neni pobliz, aby se dedivil co to je za zvuky.:-) Moturek je videt, kdyz otevru dvere tak pekne pod blatníkem, ale dostat se k nemu? To fakt nevim jak. Poradite co s tim, nebo jak na nej? At nedelam ostudu :lol: Díkes
HYUNDAI ACCENT 1.5 GLS
r.v.: 1995
Reklama

Kámen_Dave
**
Kontaktovat uživatele:

Re: ANTÉNA

Příspěvek od Kámen_Dave »

RadekCB píše:Čau všichni, porad me zlobila anténa-nechtela zajejzat. Tak jsem ji promazal a je v pohode, leze dovnitr i ven. Ale najednou kdyz vyleze, moturek bezi dal a vydava to priserny vrzavy zvuky. Za chvilku to prestane, ale pri kazdym nastartovani se poradne rozhlidnu, jestli nekdo neni pobliz, aby se dedivil co to je za zvuky.:-) Moturek je videt, kdyz otevru dvere tak pekne pod blatníkem, ale dostat se k nemu? To fakt nevim jak. Poradite co s tim, nebo jak na nej? At nedelam ostudu :lol: Díkes
K motorku se dostaneš vnitřkem blatníku po odšroubování plastových výplní.
Accent GLS 1,3 12V, 3-dv, ??/1997 ND
Accent GLS 1,5 12V, 5-dv, 11/1999

Obrázek

www.3nectuningclub.cz
Khejmll
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Khejmll »

Gratuluj si,že pomohlo promazání.Mám stejný problém.Rádio zapínám a vypínám jedině při jízdě :-) Ale u mě je zřejmě problém s tím,že antena je mírně prohnutá po směru větru, a proto už nechce pracovat vůbec,jen vrže,skučí,a tak podobně...
RadekCB
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RadekCB »

Khejmll píše:Gratuluj si,že pomohlo promazání.Mám stejný problém.Rádio zapínám a vypínám jedině při jízdě :-) Ale u mě je zřejmě problém s tím,že antena je mírně prohnutá po směru větru, a proto už nechce pracovat vůbec,jen vrže,skučí,a tak podobně...
Vyřešil jsem to tak, že jsem ji nachal vysunutou a moturek jsem odpojil. Takže vše je ok, akorát nemůžu do myčky. :lol:
HYUNDAI ACCENT 1.5 GLS
r.v.: 1995
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“