udrzba podvozku
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Kleskojot
- **
- Kontaktovat uživatele:
udrzba podvozku
jak se starate o podvozek auta jaky druh nateru a co do dutin
HYUNDAI coupe 2.0 r.97 zlutasek lepsi nez 120ka))) seru kref
HYUNDAI Lantra 1.6 r.95 opet lepsi nez 120cka)))
- Reklama
Zajímavý téma, ja bych se při té příležitosti zeptal jak to řešit když neni rampa ani montážní jáma. Rozdělal jsem si kdysi trochu nafty s hydraulickým olejem, a nalil to do rozprašovače že s tim nastříkám ramena a takový ty věci co dole zrzavěj. Zalehl jsem pod auto a aplikoval, jenže to neni uplně ideální, kapalo mi to akorát na hubu. Nerad bych s tim zase potřísnil všechno včetně gumový částí aby nepuchřeli. Bez prostoru pod autem se to dost blbě provádí. Kolíbky už nějak vyšly z módy.
Hyundai Sonata 2.0i 16V GLS 2002
- Kleskojot
- **
- Kontaktovat uživatele:
s rampu bych to nevidel tak spatne tu mas skoro u kazdy micky kde mejou podvozek a u spolecnejch garazi se taky najdou zrovna u nas jich je 5 takze v poho. no nafta s olejem zajimava kombynace to jsem jeste neslisel. myslel jsem na tlumex plas ale ten je asi dobrej leda na skodovku a neprodava se ve spreji takze pra..rna. nasel jsem tohle a to asi uskutecnim http://tuning.autodoplnky.cz/autokosmet ... e/?smid=99
Tlumexem bych to nedělal, to jak se neodstrani všechna rez a špína tak to nebude držet. Nafta vzlíná, ale dlouho zas nevydrží. Když se to smíchá s hydraulickym olejem (klidně použitym, je i tak čistej), tak to vzlíná ale má to trvalejší účinek. Dá se to patlat stětcem nebo nastříkat a před zimou to do jara spolehlivě ochrání. Akorát to chce před tim trochu podvozek omýt. Tohle už mam vymyšlené, nekupoval bych to. Akorát ta jáma nebo rampa tu nikde nejni
Hyundai Sonata 2.0i 16V GLS 2002
- Kleskojot
- **
- Kontaktovat uživatele:
dopoprucuju ten podvzek umejt dukladne nez jen trosku a odmastit arvou nebo alespon nejakkym jarem nechat vyschnout min 20hod. tudis s tim nejezdit. a delat to nejlepe kdyz sviti slunicko a je teplicko lip to chytne a vyschne