airbag2
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
airbag2
nazdar! Dnes mi prestali svietit stretávacie svetla, len tak z ničoho nič Začal som kontrolov poistiek! Každú som vybral a skontroloval, boli ok! Tak som odpojil na chvíľku baterku a čuduj sa svete oni začali svietiť! No a teraz problém - po tomto všetkom som naštartoval a všimol som si ze mi nezhasla kontrolka airbagu! Keď otočím kľučikom normálne bliká a keď štartnem tak nezhasne! Neviete v čom je problém????? Prosím??????
Lantra 1,6 16V 97!
- Reklama
Re: airbag2
Máš chybu v jednotce tohle je absolutní necnost u Hyundaiů ,přesně tohle jsem zažil na svojí Sonátě ,neuděláš s tím vůbec nic,musíš zajet na výmaz Airbagu,jinak Ti to bude svíti pořád!!drobcek píše:nazdar! Dnes mi prestali svietit stretávacie svetla, len tak z ničoho nič Začal som kontrolov poistiek! Každú som vybral a skontroloval, boli ok! Tak som odpojil na chvíľku baterku a čuduj sa svete oni začali svietiť! No a teraz problém - po tomto všetkom som naštartoval a všimol som si ze mi nezhasla kontrolka airbagu! Keď otočím kľučikom normálne bliká a keď štartnem tak nezhasne! Neviete v čom je problém????? Prosím??????
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Vystřelit to nevystřelí,momentálně je Airbag nefunkční a je deaktivován.drobcek píše:Ale len tak???? Zničoho nič? A može to neako uškodiť? Myslím teda či to može len tak nahodou vystreliť? Ináč dik za odpoveď!
Řídící jednotky airbagů jsou citlivé na palubní napětí,jakmile se změní napětí proudu jednotka to vyhodnotí jako chybu a svítí a svítí bestie Stačí ňějaký zkrat ,třeba výměna pjistky nebo odpojení
autobaterie a je vymalováno!!
Vždycky měj na paměti ,že vždy když budeš hrabat do elektriky ,tak musí být vypnuté zapalování a to úplně
Jinak dopadneš jako já když mi na testeru mo je řídící jednotka řekla,že jsem odpojil a připojil autobaterii při zapnutém zaplování
Sem měl z toho ostudu Práskač jeden
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)