nasávání vzduchu-vnitřní cirkulace KDE JE?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
nasávání vzduchu-vnitřní cirkulace KDE JE?
Zdravím, prozraďte mi, kde je nasávání vzduchu při vnitřní cirkulaci u accenta rv96. Potřebuji vyčistit klimu a jestli jsem to dobře pochopil, tak ten sprej se má stříknout do tohoto otvoru. Díky geee
- Reklama
Re: nasávání vzduchu-vnitřní cirkulace KDE JE?
Co ja videl, tak se ty cistici sracky strikaji primo do vydechu ventilace - tohle primo delali v autoriz. servisu a byla to nejaka pena... vic moc nevim...Geee píše:Zdravím, prozraďte mi, kde je nasávání vzduchu při vnitřní cirkulaci u accenta rv96. Potřebuji vyčistit klimu a jestli jsem to dobře pochopil, tak ten sprej se má stříknout do tohoto otvoru. Díky geee
Jinak sundej schranku u spolujezdce a najdes to - vede k tomu jedno z tahel od stredoveho panelu.
i30 PDe fastback 1.5 DCT
ELANTRA XD 1.6 2006
dříve:
Tucson TLe 1.6 Crdi 2019
Santa Fe DM 2.2AT 2015
i30CW GDH 2016 1.6 Crdi
i30 FD 2.0i 2011
Accent LC
Felicia 1.3
ELANTRA XD 1.6 2006
dříve:
Tucson TLe 1.6 Crdi 2019
Santa Fe DM 2.2AT 2015
i30CW GDH 2016 1.6 Crdi
i30 FD 2.0i 2011
Accent LC
Felicia 1.3
Tak stale nevim
Tak si stále nejsem jistý. Cirkulaci přepínám pouze tlačítky a za schránkou se nic nepřepíná. Jediné táhlo vede k nějakému otvoru, ale nevím, co ho ovládá a zdali je to ono- . Ješte mě v návodu zaskočilo to že píší "Naneste na kondenzátor chlad.zař. Vložte adaptér do sání vzduchu klimatizace a nádobku vyprázdněte", není mi jasné, co myslí tím nanesením na kondenzátor? pokud máte někdo zkušenosti, poraďte prosím. Díky Geee