Přihlášení auta z dovozu
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Vladislav Bureš
- Kontaktovat uživatele:
Přihlášení auta z dovozu
Mám dotaz co je potřeba pro přihlášení auta při dovozu z německa kde to vyřizovat a kolik to tak stojí.
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Audi S4 2,7 BiTurbo quattro
Ford Fiesta 1,4 TDCI 2005
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Audi S4 2,7 BiTurbo quattro
Ford Fiesta 1,4 TDCI 2005
- Reklama
Ahoj..Ja když jsem kupoval coupe tak jsem ho měl dovezene z Italie...měl jsem už na tom udělanou evidenční kontrolu takže mi akorat zbývalo zajít na MěstckyUřad a tam jsem zaplatil 800 Kč za registraci a 1500Kč za příhlašení s tím že mi vystavali uplně nový Velky techničak..Tady v ČR jsem první majitel
Proze taky shanim a trosku se o to ted zajimam,tak jsem slysel ze jak se to dovali do CR ,tak musis na technickou,tam ti vydaji nejaky pairy o novym aute v zemi,udelas technickou,s tema vsema papirama zajdes na evidenci vozidel,dostanes za ty lejstra a overeni VINu novej technicak,pak uz je to to samy jako vzdy,letis pro povinny,dobehnes s povinnym dostanes znacky ... a prej se za to vydani papiru na technicke lepi asi 1500,asi taky podle druhy auta...
Jinak nevim,tohle je z doslechu a je v tom vzdycky desnej gulas,v tech postupech
Jinak nevim,tohle je z doslechu a je v tom vzdycky desnej gulas,v tech postupech
Koupím Hyundai kupé 1.6 / 2.0 r.v.96-98
SZ / ICQ 294-649-551
SZ / ICQ 294-649-551
Kdyz ho privezes, tak musis absoluvovat tu tecnickou a nechat si vystavit cistopis tp (tam presny postup nevim)
Pro prihlaseni ....
Potrebujes dovozovou technickou kontrolu, Emisni kontrolu, velky technicak cistopis, evidencni kontrolu, a kupni smlovu (kdyz ta dovozova technicka a emisni kontrola nebude na tebe), dal potrebujes povinne ruceni, obcanku a 800 ...
Pro prihlaseni ....
Potrebujes dovozovou technickou kontrolu, Emisni kontrolu, velky technicak cistopis, evidencni kontrolu, a kupni smlovu (kdyz ta dovozova technicka a emisni kontrola nebude na tebe), dal potrebujes povinne ruceni, obcanku a 800 ...
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
- LongStar
- Kontaktovat uživatele:
1800,-Vita píše:Kdyz ho privezes, tak musis absoluvovat tu tecnickou a nechat si vystavit cistopis tp (tam presny postup nevim)
Pro prihlaseni ....
400,- doufej ze ti nebude chybet emisni norma ktera by mela byt u velkeho technicaku auta!
tu po me nikdo nechtel
to ti udelaj i bez technicky evidencky
po me chteli za kolek 400 a za prihlaseni postaveni na znacky 2000,-
no ten ti nacmaraj na urade pri prihlasovani
juuuu to sem se celkem vyradil:D
S-coupe s Fénem:)
ScoupeTech ->->->->->->->VWGolf-IV Objem stylem nenahradíš!!!
Ja jsem popsal postup, kdyz prihlasujes auto, ktery koupis tady u nas s cistym technicakem, a bylo dotazeny z venku..LongStar píše:1800,-Vita píše:Kdyz ho privezes, tak musis absoluvovat tu tecnickou a nechat si vystavit cistopis tp (tam presny postup nevim)
Pro prihlaseni ....
400,- doufej ze ti nebude chybet emisni norma ktera by mela byt u velkeho technicaku auta!
tu po me nikdo nechtel
Ty jsi zamichal dve veci dohromady .... jiste, ze po tobe nikdo nechtel kupni smlouvu, kdyz sis to i privez, i prihlasoval ..... ale to jsem napsal do zavorky.
A jeste jedna vec .... Jak je to dlouho, co jsi dal za ty znacky 400 ?
Co ja vim, tak se plati 800 ....
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
- LongStar
- Kontaktovat uživatele:
jen sem pridal svou trosku do pokecuVita píše:Ja jsem popsal postup, kdyz prihlasujes auto, ktery koupis tady u nas s cistym technicakem, a bylo dotazeny z venku..LongStar píše:1800,-Vita píše:Kdyz ho privezes, tak musis absoluvovat tu tecnickou a nechat si vystavit cistopis tp (tam presny postup nevim)
Pro prihlaseni ....
tu po me nikdo nechtel
Ty jsi zamichal dve veci dohromady .... jiste, ze po tobe nikdo nechtel kupni smlouvu, kdyz sis to i privez, i prihlasoval ..... ale to jsem napsal do zavorky.
A jeste jedna vec .... Jak je to dlouho, co jsi dal za ty znacky 400 ?
Co ja vim, tak se plati 800 ....
asi je to (400+400=800)+2000 to sem se asi sek sry:(
S-coupe s Fénem:)
Re: Přihlášení auta z dovozu
Podle mych zkusenosti s koupi Coupe z Talianska (btw od Talosu uz nikdy nic, oni v tech autech snad vozi brambory ) by jsis mel vyridit technickou kontrolu+emise, nasledne to pojistit. Pote muzes vyrazit na urad, kde predlozis ty predchozi dokumenty + obcanku. Dopravak si ofoti jeste stitek pod kapotou a je to vse. Cena cca do 2 500kc vcetne znacek. Jeste abych nezapomel, potrebujes doklad o odhlaseni vozu z te predchozi zeme. cca 25 eur.Vladislav Bureš píše:Mám dotaz co je potřeba pro přihlášení auta při dovozu z německa kde to vyřizovat a kolik to tak stojí.