zbořený bok
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
zbořený bok
Zdravím,
dnes jsem přišel k autu a s hrůzou zjistil, že mi někdo odřel bok. Naštěstí jsem měl za stěračem tel. číslo. Byl jsem v Butovicích ať mi přibližně řeknou postup a cenu - PZ dveře se musí úplně vyměnit, PP dveře lehce zakytovat a nalakovat a zakytovat a nalakovat i PP a PZ blatník ... cenu odhadli tak na +/- 40t Kč.
Co myslíte - jak to udělat, mám jim to dát ať to celé v pohodě udělají, nebo si to mám nechat vyplatit od pojišťovny (to by mi předpokládám vyplatili tak 20t max možná ani to ne ...).
Nevíte jak je to s likvidací pojistné události? Doufám že zvýšili částku, do které se nemusí volat policie ...
dnes jsem přišel k autu a s hrůzou zjistil, že mi někdo odřel bok. Naštěstí jsem měl za stěračem tel. číslo. Byl jsem v Butovicích ať mi přibližně řeknou postup a cenu - PZ dveře se musí úplně vyměnit, PP dveře lehce zakytovat a nalakovat a zakytovat a nalakovat i PP a PZ blatník ... cenu odhadli tak na +/- 40t Kč.
Co myslíte - jak to udělat, mám jim to dát ať to celé v pohodě udělají, nebo si to mám nechat vyplatit od pojišťovny (to by mi předpokládám vyplatili tak 20t max možná ani to ne ...).
Nevíte jak je to s likvidací pojistné události? Doufám že zvýšili částku, do které se nemusí volat policie ...
Toyota Avensis sedan Sol 2.0 16V (94 kW)
dříve: Accent 1.5 12V GLS, r.v. 1997
- Reklama
Jeď do menšího servisu a ne do autorizovaného, ještě když je to rok výroby 97, to ti to zamortizujou a ještě budeš doplácet. Jestli chceš, přijeď k nám, vše zařídím i s pojišťovnou a nebudeš platit ani korunu!!!!!!!! a opravu tipuji tak na 25tis i s lakem, máme vlastní lakovnu.Ráda pomůžu, několik členů hyundaiclubu už u mě v práci bylo a myslím že byli spokojení takže nejsme žádní švindlíři. A musel bys to vydržet tak týden bez autíčka
naše stránky www.kupro.cz
naše stránky www.kupro.cz
Tak mimčo už mám,nové auto taky,teď už jen baráček
no me taky jednou naka zenska vzala zadni naraznik a nechala na sebe cislo, tak jsem to rozlestil a bylo po problemu, ikdyz je to trosku videt ale to clovek musi behat kolem auta a hledat.. tak jsem ji to nechal zadarmo, ikdyz jsem puvodne byl nasranej ze to hodim do servisu, tak jsem se na to pak vykaslal kdyz byla tak fer a priznala se.. teda vzit mi nekdo pul auta a nebo neco kovovyho a ne plast tak uz jsem byl v servisu taky..
srvaný dveře
Jám mám od předvánočního shonu promáčklý dveře na plech. A bez lístečku. Taky bouchlý zadní světlo. Pojistku mám, ale spoluúčast 10.000Kč. Ještě nevím jak to budu řešit.
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tak já takový štěstí na poctivce neměl. Před vánocema vyjdu z obchoďáku a někdo mě couvnul na parkovišti do předku Rapida. Cedulka žádná! Ještě,že jsem tam nebyl s Coupátkem,ale mrzí to.Mám Rapida rád-je to spolehlivý držák bez investic! Buď rád,že jsou ještě mezi námi slušný lidi.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
To já jsem totální smolař.. za poslední měsíc se mně 2x vloupali do vozidla, jednou LP a jednou PP dveře, tyto odnesli víc, a ještě mi nějakej imbecil zbořil PP dveře - a taky bez lístečku, hnus.. Oprava vyšla na 15.000 a nějaký drobný (ještě jsem nechal udělat poškrábanou kapotu) ještě že mám min. spolúčast na havarijce jen 1%
Na to že to auto mám 1 rok a 3 měsíce... a to radši nezmiňuji jak se mi na autě podepsaly autorizované servisy, větší lopaty jsem nikdy neviděl, kdyby opravovali kombajny tak se jedině chytnou..
Takovou já mám smůlu, ó můj bože..
Na to že to auto mám 1 rok a 3 měsíce... a to radši nezmiňuji jak se mi na autě podepsaly autorizované servisy, větší lopaty jsem nikdy neviděl, kdyby opravovali kombajny tak se jedině chytnou..
Takovou já mám smůlu, ó můj bože..
Naposledy upravil(a) vlkobass dne 08 led 2006, 03:47, celkem upraveno 1 x.
www.ochranamotoru.cz
No tak to mam fakt ai stesti v nestesti, ze jsem tam ten listek mel.
A nejspis to dam k Blondyne do Kladna. Kazdopadne je na ten pravy bok zalostny pohled a uz at to je. V nejblizsi dobe si budu zarizovat havarijko a vzhledem k tomu, ze jsem ted porad v Praze tak asi s co nejnizsi spoluucasti.
A nejspis to dam k Blondyne do Kladna. Kazdopadne je na ten pravy bok zalostny pohled a uz at to je. V nejblizsi dobe si budu zarizovat havarijko a vzhledem k tomu, ze jsem ted porad v Praze tak asi s co nejnizsi spoluucasti.
TAK jsem si dnes přivezl autííí ze servisu od Blondyny - supr, maximální spokojenost, mohu jen doporučit. Nalakovaný celý bok, vypadá to sqěle a vypucovanej interiér ... už vím kam budu jezdit až budu potřebovat něco na autě - DÍÍÍK MOC
asi to k vam privezu az budu delat ty lemy a strechu a dalsi blbosti kolem plastu okolo, kdyz to tak slysim.. klidne si priplatim kdyz bude jako novyy..blondynaa píše:i kdyby byl bouchlej sloupek, máme rovnací stolici a nejlepšího klempíře na Kladně, je to starší pán který to dělá už 30let takže yenda nic nepozná jako kdyby autíčku nic nebylo.