Kabinový filtr - výměna

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
piti.cb

Kabinový filtr - výměna

Příspěvek od piti.cb »

Nazdar lidi, chtěl jsem si vyměnit na svim Accentu (1,3; 11/1997) kabinovej filtr, odklopil jsme kastlík, ale nejak jsem ho tam nenašel :cry:.
Hledal jsem špatně, nebo tam vůbec nejni? Viz foto níže...

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Hyundai Accent GLS 1,3 (62 kw ) r.v. 97
Reklama

Mexican
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

ak tam nemas klimu, tak ho zrejme nenajdes.. ale na tyx fotkach teda moc nevidno zeby tam bol (opticky porovnanvam s Accentom 2007)
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
piti.cb

Příspěvek od piti.cb »

No klimu tam právě mám...
super.soso
**

Příspěvek od super.soso »

povedal by som ze to mas pekne ciste,ja ked som dal kastlik prec tak dam bolo prachu a prachu

Accent nema kabinovy filter, v tej dobe korejsi nato kaslali. Ani neviem ci felicia ma napr. kabinovy filter.
Generis
*

Filtr do Accenta

Příspěvek od Generis »

Zdar pánové, obávám se že Accent opravdu filtr na vzduch do kabiny nemá, neměla ho ani Lantra GLS s klimou co jsem s ní jezdil asi rok.
Je to rpůser protože tam nebyla ani mřížka a do kabiny tak nalítalo dost bordelu. Musel jsem si filtr vyrobit, dalo to práci ale bylo to o dost lepší.
tatulda
**
Kontaktovat uživatele:

Re: Filtr do Accenta

Příspěvek od tatulda »

Generis píše:Zdar pánové, obávám se že Accent opravdu filtr na vzduch do kabiny nemá, neměla ho ani Lantra GLS s klimou co jsem s ní jezdil asi rok.
Je to rpůser protože tam nebyla ani mřížka a do kabiny tak nalítalo dost bordelu. Musel jsem si filtr vyrobit, dalo to práci ale bylo to o dost lepší.
Nemáš tak úplně pravdu-měl jsem Lantru J2 a kabinový filtr jsem tam měl.Byl sice na jiném místě,než ho piti.cb hledal,ale byl tam.Měl jsem ho v tom ramenu,co jde od ventilátoru do topení-byl podobnej jako sáček do vysavače-takovej látkovej s obručí,aby držel tvar.
H.Elantra 2,0i/104kW/02,dříve Lantra 1,6 a Pony 1,5
piti.cb

Re: Filtr do Accenta

Příspěvek od piti.cb »

tatulda píše: Nemáš tak úplně pravdu-měl jsem Lantru J2 a kabinový filtr jsem tam měl.Byl sice na jiném místě,než ho piti.cb hledal,ale byl tam.Měl jsem ho v tom ramenu,co jde od ventilátoru do topení-byl podobnej jako sáček do vysavače-takovej látkovej s obručí,aby držel tvar.
Můžeš to prosímtě upřesnit, případně přidat fotku ;-).

Předem dík...
tatulda
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tatulda »

Fotku bohužel ne-jak mám psáno níže-Lantra už není.Takže-za schránkou máš ventilátor a u Lantry je z něj takové plastové rameno,které jde do topení za středový panel.To rameno jsem sundal a v něm byl zasunutý filtr.(je ta stejné na J1 i J2 Lanra)u Accenta si nejsem úplně jist,musel bych se podívat sestře do auta(teda,jestli mě nechá se vrtat v jejím mazlíkovi)
piti.cb

Příspěvek od piti.cb »

Pardon, nevšiml jsem si :wink: . No, kdyby se ti povedlo sestru přesvědčit, určitě by jsi udělal radost nejen mě, ale i dalším s podobnym problemem :lol: .
vaisman
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vaisman »

piti.cb píše:Pardon, nevšiml jsem si :wink: . No, kdyby se ti povedlo sestru přesvědčit, určitě by jsi udělal radost nejen mě, ale i dalším s podobnym problemem :lol: .
jo to by se mi taky šiklo tak do toho :D
Mám Hyundai Accent 1,3 pr.ev.2000
tatulda
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tatulda »

pokusím se,pokusím,ale asi spíš po neděli,mám to trochu nabitý,ale něco s tím udělám
tatulda
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tatulda »

Omlouvám se,že jsem se dlouho neozval-nezoufejte,zdá se,že by se to mohlo povézt nafotit i na té Lantře.Jak to bude,tak se určitě ozvu.
piti.cb

Příspěvek od piti.cb »

Dík, jsem celý nedočkavý :wink: ...
kanacity
*

Příspěvek od kanacity »

Zdravím a když už jste u těch filtrů poradil by mi někdo kde bych našel jemný palivový? hrubý asi bude nad čerpadlem ale jemnej opravdu nevím a jinak na tu vložku filtrační do kabiny řidiče n to se určitě podívám :) dík
tatulda
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tatulda »

kanacity píše:Zdravím a když už jste u těch filtrů poradil by mi někdo kde bych našel jemný palivový? hrubý asi bude nad čerpadlem ale jemnej opravdu nevím a jinak na tu vložku filtrační do kabiny řidiče n to se určitě podívám :) dík
Palivový filtr máš v motorovém prostoru na příčce pod oknem.Je to takový černý válec,asi 12cm dlouhý,nahoře i dole jsou přišroubované trubky.Pokud se mi to podaří,tak to nafotím s tím kabinovým filtrem.
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“