Hledal jsem špatně, nebo tam vůbec nejni? Viz foto níže...

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Nemáš tak úplně pravdu-měl jsem Lantru J2 a kabinový filtr jsem tam měl.Byl sice na jiném místě,než ho piti.cb hledal,ale byl tam.Měl jsem ho v tom ramenu,co jde od ventilátoru do topení-byl podobnej jako sáček do vysavače-takovej látkovej s obručí,aby držel tvar.Generis píše:Zdar pánové, obávám se že Accent opravdu filtr na vzduch do kabiny nemá, neměla ho ani Lantra GLS s klimou co jsem s ní jezdil asi rok.
Je to rpůser protože tam nebyla ani mřížka a do kabiny tak nalítalo dost bordelu. Musel jsem si filtr vyrobit, dalo to práci ale bylo to o dost lepší.
Můžeš to prosímtě upřesnit, případně přidat fotkutatulda píše: Nemáš tak úplně pravdu-měl jsem Lantru J2 a kabinový filtr jsem tam měl.Byl sice na jiném místě,než ho piti.cb hledal,ale byl tam.Měl jsem ho v tom ramenu,co jde od ventilátoru do topení-byl podobnej jako sáček do vysavače-takovej látkovej s obručí,aby držel tvar.
Palivový filtr máš v motorovém prostoru na příčce pod oknem.Je to takový černý válec,asi 12cm dlouhý,nahoře i dole jsou přišroubované trubky.Pokud se mi to podaří,tak to nafotím s tím kabinovým filtrem.kanacity píše:Zdravím a když už jste u těch filtrů poradil by mi někdo kde bych našel jemný palivový? hrubý asi bude nad čerpadlem ale jemnej opravdu nevím a jinak na tu vložku filtrační do kabiny řidiče n to se určitě podívámdík
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |